Βασίλης Χαλακατεβάκης: Οι “Απαράδεκτοι” είναι όπως ήταν ο “Άγνωστος Πόλεμος” παλιά

Διαβάζεται σε 3'
Βασίλης Χαλακατεβάκης
Βασίλης Χαλακατεβάκης glomex

“Βουτιά” στο παρελθόν και την εποχή που παιζόταν η θρυλική σειρά “Οι Απαράδεκτοι” έκανε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.

Φανερά ανανεωμένος εμφανίστηκε στην εκπομπή “Στούντιο 4” της ΕΡΤ ο Βασίλης Χαλακατεβάκης και μίλησε μεταξύ άλλων για την εποχή των “Απαράδεκτων“, τον ανατρεπτικό γάμο του και τον ερχομό του παιδιού του που τον άλλαξε.

Ο γνωστός ηθοποιός, αν και δεν ήθελε, όπως εκμυστηρεύτηκε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, άνοιξε για ακόμη μια φορά το κεφάλαιο “Απαράδεκτοι” κάνοντας μία αναδρομή σε εκείνη την εποχή της μεγάλης αναγνωρισιμότητας, των ευτράπελων και του ακραίου θαυμασμού.

“Μα 30τόσα χρόνια έχω βαρεθεί να ακούω να λέω τα ίδια και τα ίδια για τους ‘Απαράδεκτους’. Μέσα μου λέω ‘άντε πάλι’. Εντάξει, πήρα πολύ μεγάλη αγάπη και συνεχίζω να παίρνω γιατί υπάρχει και το διαδίκτυο και γίνεται ένας καταιγισμός, αλλά κάνουμε κι άλλα πράγματα στη ζωή μας, έχουμε προχωρήσει αλλού. Θα με ακολουθεί για πάντα, και να θέλω να μην με ακολουθεί, δεν γίνεται”, είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Ο ίδιος στη συνέχεια μίλησε για την εποχή των “Απαράδεκτων“, η οποία δεν ήταν η πρώτη του τηλεοπτική δουλειά, και πώς η Δήμητρα Παπαδοπούλου του πρότεινε να συμμετάσχει σε αυτή για να γίνει στην πορεία ο θρυλικός διαχειριστής της πολυκατοικίας στη φανταστική οδό Αδάμαντος 4 στον Λυκαβηττό.

“Εμφανίζομαι από το πρώτο επεισόδιο. Στο δεύτερο αντιλαμβάνονται πως μας κοιτάζει όλη η Ελλάδα, άλλαξε ο κόσμος! Ήταν οι πρώτες σειρές της ιδιωτικής τηλεόρασης, το πρώτο άνοιγμα, και όπως ήταν ο ‘Άγνωστος Πόλεμος’ παλιά, ήταν οι ‘Απαράδεκτοι’ όταν το κάναμε εμείς“, είπε χαρακτηριστικά, περιγράφοντας τα περιστατικά ακραίου θαυμασμού που βίωναν οι ηθοποιοί της σειράς, όπως το ότι σταματούσε η κυκλοφορία στους δρόμους όταν τους έβλεπαν.

Η τηλεόραση είναι ένα θηρίο που φτιάχνεις δίπλα σου και με κάποιο τρόπο είσαι συνδεδεμένος μαζί του, απλώς το βράδυ λες ας το παρκάρω, να το βάλω σε ένα κουτάκι να μην ασχολούμαι με αυτό, να ασχολούμαι με τη ζωή μου”, συνέχισε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης, ειδάλλως εξήγησε “πρέπει να το αγαπήσεις, αν δεν το αγαπήσεις και το μισήσεις θα είσαι αγνώμων. Διότι αυτό μπορεί να είναι λίγο ενοχλητικό μερικές φορές, αλλά σου έχει δώσει και πράγματα. Με έχει βοηθήσει σε πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου (σ.σ. η αναγνωρισιμότητα). Ακόμα σε θέματα υγείας που είχα κάποια στιγμή, με βοήθησε στο να έχω μία καλύτερη αντιμετώπιση. Το λέω και είναι πραγματικότητα, δεν κρύβομαι”.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη σύζυγό του, την οποία όπως αποκάλυψε, γνώρισε κατά τη διάρκεια της περιπέτειας της υγείας του. “Η Δέσποινα δεν με αντιμετώπισε ούτε μία στιγμή ως άρρωστο και εγώ δεν την αντιμετώπισα ως είμαι ο άρρωστος που με φροντίζει. Μάς έχει δέσει πάρα πολύ, αλλά δεν αντιμετωπίσαμε την αρρώστια ως αρρώστια. Τραγουδούσα μόνο του Αγγελάκα το ‘Σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ‘”, ανέφερε, τονίζοντας πως η λέξη “κακό” δεν πέρασε ποτέ μέσα του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα