Στο “Deal” η πρώην εκπρόσωπος Τύπου της Παναχαϊκής

Διαβάζεται σε 2'
Deal
Deal glomex

Η εντυπωσιακή δημοσιογράφος, ραδιοφωνική παραγωγός και πρώην εκπρόσωπος Τύπου της Παναχαϊκής, που έπαιξε στο “Deal”.

Το “Deal” επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες, μέσα από τη συχνότητα του ALPHA με τον Γιώργο Θαναηλάκη να αναλαμβάνει το τιμόνι της παρουσίασης του τηλεπαιχνιδιού – θρύλος της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο γνωστός αθλητικός δημοσιογράφος υποδέχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (23/09) το τηλεοπτικό κοινό στο νέο του αυτό επαγγελματικό βήμα, χωρίς να παραλείψει να αναφερθεί στον προκάτοχό του και το πρόσωπο με το οποίο έχει ταυτιστεί το συγκεκριμένο παιχνίδι, Χρήστο Φερεντίνο.

“Το αγαπημένο σας ‘Deal’ είναι και πάλι εδώ στον ALPHA και φέτος είναι πολύ πιο δυναμικό. Οι παίκτες δεν διεκδικούν πια 60 αλλά 70.000 ευρώ. Είναι μεγάλη τιμή και ιδιαίτερη χαρά για μένα που βρίσκομαι εδώ, στη θέση ενός καταξιωμένου παρουσιαστή και φίλου, του Χρήστου Φερεντίνου. Ελπίζω να φανώ αντάξιος της μεγάλης πρόκλησης, αλλά το πιο σημαντικό είναι εσείς, οι οπαδοί του ‘Deal’ να συνεχίσετε να το αγαπάτε και να το υποστηρίζετε”, είπε ο Γιώργο Θαναηλάκης στην έναρξη της εκπομπής.

Ο Γιώργος Θαναηλάκης γνώρισε τους 22 παίκτες, κάνοντας μάλιστα ένα εύστοχο και χιουμοριστικό σχόλιο, καθώς βλέποντάς τους είπε “πάλι με εντεκάδες έμπλεξα”, με τη Δήμητρα από τον Νομό Αχαΐας να είναι και η πρώτη παίκτρια.

Η Πατρινή δημοσιογράφος έκλεψε τις εντυπώσεις και ξάφνιασε τον παρουσιαστή αποκαλύπτοντας πως εκτός από την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και το διαδίκτυο, είχε περάσει και από τη θέση της εκπροσώπου Τύπου της Παναχαϊκής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα