“Καλημέρα Ελλάδα” από το σπίτι του Γ. Παπαδάκη – Τι συνέβη

Διαβάζεται σε 2'
Ο Γιώργος Παπαδάκης
Ο Γιώργος Παπαδάκης αρνείται να λείψει από το Καλημέρα Ελλάδα. ANT1

Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν ήταν σήμερα στο στούντιο του ΑΝΤ1. Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν ήταν στο «Καλημέρα Ελλάδα».

Το «Καλημέρα Ελλάδα» της Τρίτης είχε μια ιδιόμορφη έναρξη. Όχι πρωτότυπη αφού αυτό που συνέβη έχει ξανασυμβεί αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν, ωστόσο εξακολουθεί να προκαλεί εντύπωση η άρνηση του Γιώργου Παπαδάκη να λείπει από την πρωινή ενημέρωση του ΑΝΤ1 υπό την όποια συνθήκη.

Σήμερα ‘βγήκε’ από το σπίτι του, καθώς όπως ενημέρωσε τους τηλεθεατές νοσεί από κορονοϊό. Δεδομένου του αριθμού των έμπειρων συμπαρουσιαστών του (περισσότεροι από 2 ανά πάσα στιγμή), η εκπομπή θα μπορούσε να ‘τρέξει’ δίχως πρόβλημα και εν τη απουσία του.

Επί μια εβδομάδα στο MEGA η Ανθή Βούλγαρη τρέχει μόνη της το Κοινωνία Ώρα MEGA, καθώς ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος έχει ένα πρόβλημα υγείας στο στομάχι.

Παρ’ όλα αυτά, ο Παπαδάκης έκανε ό,τι και τις τρεις προηγούμενες φορές που είχε Covid: βρήκε τρόπο να κάνει ό,τι τα τελευταία 35 χρόνια, αρνούμενος να λείψει από την εκπομπή.

Να θυμίσουμε πως πριν λίγα χρόνια τον είδαμε να εμφανίζεται ενώ ήταν έκδηλη η αδυναμία του ακόμα και να αναπνεύσει άνετα.

Στην πρώτη σύνδεση είπε στους συνεργάτες του «καλημέρα, παιδιά! Γιατί είσαστε εσείς εκεί κι εγώ εδώ από το σπίτι μου; Τι γυρεύω εγώ εδώ; Πολλά μπορεί να έχουν συμβεί.

Το ένα είναι να ξύπνησα αργά. Το δεύτερο ήταν να μην είμαι σπίτι μου και να την έχω κοπανήσει, να έχω πάει κανένα ταξίδι». Απέκλεισε και τα δυο ενδεχόμενα ο ίδιος πριν προσθέσει ««το τρίτο είναι για τέταρτη φορά να με επισκέφθηκε. Ποιος; Δεν με ρωτήσατε. Ο κορονοϊός!

Χθες από το μεσημέρι ήμουν πολύ περίεργα με πυρετό και τέτοια. Μου λέει η γυναίκα μου: δεν κάνεις ένα τεστ; Το έκανα και βγήκε θετικό για τέταρτη φορά. Είμαι μια χαρά, όλα θα πάνε καλά».

Aκολουθεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του πώς εξελίχθηκε το «Καλημέρα Ελλάδα».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα