Αντώνης Βαρδής: Δρόμος στο Μοσχάτο πήρε το όνομά του – Η συγκινητική ανάρτηση του γιου του

Διαβάζεται σε 2'
Αντώνης Βαρδής: Δρόμος στο Μοσχάτο πήρε το όνομά του – Η συγκινητική ανάρτηση του γιου του
PAPADAKIS PRESS

Το όνομα του αείμνηστου καλλιτέχνη, Αντώνη Βαρδή δόθηκε σε οδό στο Μοσχάτο. “Ο πατέρας μου ξαναγύρισε στο τόπο που γεννήθηκε”, έγραψε ο γιος του, Γιάννης.

Το ονοματεπώνυμο του Αντώνη Βαρδή φέρει πλέον δρόμος του Μοσχάτου, με τον Δήμο να τιμά τη μνήμη του αείμνηστου τραγουδιστή.

Την είδηση, αλλά και τη φωτογραφία έφερε στο “φως” ο γιος του, Γιάννης, ο οποίος αποκάλυψε ότι σχεδόν 10 χρόνια μετά τον θάνατο του πατέρα του, Αντώνη, ο Δήμος του Μοσχάτου έδωσε το όνομα του σε οδό της περιοχής.

Σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram, ο Γιάννης Βαρδής φωτογραφήθηκε μαζί με την οικογένειά του και φίλους του κάτω από την πινακίδα της οδού Αντώνη Βαρδή.

Στη λεζάντα της ανάρτησης, ο τραγουδιστής έγραψε:

“Πόσο τιμητικό,πόσο όμορφο, πόσο συγκινητικό. Ήμασταν όλοι με τα μάτια βουρκωμένα. Συγχαρητήρια στο Δήμο μοσχάτου στις τοπικές αρχές και στον Ακη Δειξιμο που επέμειναν και υλοποιήθηκε μετά σχεδόν απο 5 χρόνια προσπάθειας. Έχουμε πολλούς ανθρώπους του πολιτισμού μας και είναι ωραίο να τους τιμούμε είτε είναι εν ζωή είτε όχι. Η παρακαταθήκη του μεγάλη, το έργο του επίσης αλλά και η απώλειά του. Ο πατέρας μου λοιπόν, ο Αντώνης, ξαναγύρισε στο τόπο που γεννήθηκε. Θα είμαστε πάντα εδώ για να μην ξεχαστεί ποτέ. Ευχαριστούμε πολύ”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα