Ηρακλής Τσουζίνοβ: Ο νικητής του GNTM 3 θα γίνει μπαμπάς

Διαβάζεται σε 2'
Ηρακλής Τσουζίνοβ
Ηρακλής Τσουζίνοβ Instagram@hercules0

Ο Ηρακλής Τσουζίνοβ και η σύντροφός του αποκάλυψαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί με ένα βίντεο στο TikTok.

Έναν νέο ρόλο θα έχει σε λίγους μήνες ο Ηρακλής Τσουζίνοβ, το νεαρό μοντέλο που έγινε ευρέως γνωστό μέσα από το ριάλιτι μόδας Greece’s Next Top Model, από το οποίο αναδείχθηκε και νικητής.

Ο Ηρακλής Τσουζίνοβ και η σύντροφός του Νάσια Παπαϊωάννου θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς και το νεαρό ζευγάρι αποκάλυψε τα ευχάριστα νέα με ένα βίντεο στα social media.

TikTok@nasiapapaioannou

Στο βίντεο που ανάρτησε η σύντροφος του μοντέλου στο TikTok, το ζευγάρι ποζάρει στην κάμερα, με τη Νάσια να επιδεικνύει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, ενώ ο Ηρακλής ξεδιπλώνει το υπερηχογράφημα του μωρού.

Δείτε το βίντεο:

Το ζευγάρι αποκάλυψε τη σχέση του με μία ανάρτηση που έκανε η σύντροφος του μοντέλου τον περασμένο Ιούλιο, στον οποίο ποζάρουν μπροστά από έναν καθρέφτη.

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι GNTM 3, το οποίο ήταν μεικτό, με κορίτσια και αγόρια μοντέλα, καταφέρνοντας να φτάσει στην τελική τετράδα και να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής. Ο 20χρονος τότε Ηρακλής, με καταγωγή από τη Ρωσία και τη Νέα Γουινέα, ενθουσίασε τους κριτές στις οντισιόν και στα bootcamp, ενώ κατάφερε να “κλέψει” τις καρδιές των τηλεθεατών και των κοριτσιών του παιχνιδιού.

Πέρα από την ενασχόλησή του με τη μόδα, ο Ηρακλής έχει συμμετάσχει και σε αρκετά video-clip γνωστών καλλιτεχνών, όπως στο τραγούδι “Χαλάλι” της Ειρήνης Παπαδοπούλου αλλά στο τραγούδι “Sirens” της Ελένης Φουρέιρα με τον Snoop Dogg και τον Kaan.

Το μοντέλο έχει επίσης πρωταγωνιστήσει στο video-clip του τραγουδιού “Σα Να Σ’ Αγαπάω” του συγκροτήματος Alcatrash.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα