Όλγα Μπακομάρου: Έδωσε την πρώτη της ζωντανή συνέντευξη και μίλησε για τις εμβληματικές προσωπικότητες που συνάντησε

Διαβάζεται σε 3'
Όλγα Μπακομάρου
Όλγα Μπακομάρου glomex

Η μεγάλη κυρία των συνεντεύξεων, Όλγα Μπακομάρου, βρέθηκε στο “Στούντιο 4”, θυμήθηκε τις συναντήσεις με σπουδαίους Έλληνες και Ελληνίδες και αποκάλυψε άγνωστες ιστορίες.

Η Όλγα Μπακομάρου βρέθηκε καλεσμένη το απόγευμα της Τρίτης (24/09) στην εκπομπή “Στούντιο 4” και μοιράστηκε ιστορίες, μυστικά και άγνωστα παρασκήνια από τις συνεντεύξεις της με τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της χώρας.

Η μεγάλη κυρία των συνεντεύξεων, όπως την αποκάλεσε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, αποκάλυψε πως αυτή είναι η πρώτη φορά που δίνει ζωντανή συνέντευξη και εξήγησε γιατί ποτέ δεν προετοίμαζε τις ερωτήσεις για τις συνεντεύξεις που έπαιρνε, ακόμα κι αν απέναντί της βρισκόταν από τον Ανδρέα Παπανδρέου και τον Μάνο Χατζιδάκι μέχρι την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

“Είχα έναν γενικό μπούσουλα αλλά εκείνο που με ενδιέφερε ήταν να δώσω στον αναγνώστη μία εικόνα για το ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος, πώς τον έβλεπα. Σε όλες τις συνεντεύξεις λέω την εντύπωση που μου δημιουργούσε ο συνεντευξιαζόμενος. Δεν έγραφα ερωτήσεις, ήξερα τι θα ρωτήσω, και έτσι γινόταν”, είπε αρχικά η Όλγα Μπακομάρου.

Πόσο εύκολοι και καταδεκτικοί ήταν όλοι αυτοί οι άνθρωποι; “Νομίζω ότι εξαρτάται από σένα που πας να πάρεις τη συνέντευξη. Εγώ πήγαινα πάρα πολύ χαρούμενη, ευτυχισμένη, σαν να πήγαινα να συναντήσω έναν απλό άνθρωπο. Είχα βέβαια ένα τρακ μη μου ξεφύγει τίποτα, να ρωτήσω τα πράγματα που έπρεπε…”, απάντησε.

Η Όλγα Μπακομάρου απάντησε μεταξύ άλλων και πώς χειριζόταν την κατάσταση όταν έπρεπε να μιλήσει για τον “ελέφαντα στο δωμάτιο” και να ρωτήσει πράγματα δύσκολα που αφορούν τη ζωή κάθε ανθρώπου, αλλά και αν υπάρχουν αδιάκριτες ερωτήσεις.

Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στην επίμαχη συνέντευξη με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, που πολλοί τη χαρακτήρισαν ίσως την πιο ειλικρινή συνέντευξη της Ελληνίδας σταρ, λέγοντας μάλιστα πως ο πρόλογος που είχε κάνει για εκείνη δεν της άρεσε.

“Φανταζόταν ότι θα έβλεπε κάτι διαφορετικό. Εγώ έγραψα αυτό που είδα και αισθάνθηκα όπως έκανα με όλους”, είπε η Όλγα Μπακομάρου, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τη συνέντευξη με τον Χαρίλαο Φλωράκη, το περιβάλλον του οποίου του είχε ζητήσει να δει τις συνεντεύξεις των προηγούμενων πολιτικών αλλά και η συνέντευξη να γίνει με γραπτές ερωτήσεις και γραπτές απαντήσεις, χωρίς μάλιστα να συναντηθούν!

Σημειώνεται πως η συνέντευξη αυτή δεν έγινε ποτέ.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Όλγα Μπακομάρου μίλησε για τη συνέντευξη του Αλέξανδρου Ιόλα και τον σάλο που προκάλεσε, κυρίως λόγω των απαξιωτικών σχολίων που έκανε ο γκαλερίστας για πρόσωπα της εποχής. Η ίδια εξήγησε πως δεν κατάλαβε τον σάλο που είχε ξεσπάσει, ενώ σε ερώτηση για το αν “προστάτευσε” ποτέ κάποιον συνεντευξιαζόμενο, η Όλγα Μπακομάρου δήλωσε: “Δεν έχω προστατέψει κανέναν. Στον Ιόλα αφού συζητάμε για εκείνον, κάποια πράγματα που ήταν πολύ χοντρά δεν τα έβαλα από μόνη μου, ήταν όχι με καλό τρόπο”.

Μιλώντας για τη συνέντευξη του Ιόλα, η οποία θεωρήθηκε άκρως προκλητική, η δημοσιογράφος σχολίασε: “Μετά έγινε μεγάλη φασαρία, όλοι τον κατηγορούσαν, τον έδιωξαν από παντού. Σιγά σιγά τα μάθαινα, δεν το παρακολουθούσα και δεν φανταζόμουν ότι θα γινόταν και τόση φασαρία”.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα