Μαρινάκης για Τσίπρα: Ας κάνει πρώτα αυτοκριτική και μετά να τοποθετείται για την κυβέρνηση

Διαβάζεται σε 2'
Μαρινάκης για Τσίπρα: Ας κάνει πρώτα αυτοκριτική και μετά να τοποθετείται για την κυβέρνηση
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης SOOC

Σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου για όσα δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας για τη Συμφωνία των Πρεσπών, καλώντας την κυβέρνηση να τη σεβαστεί και να την εφαρμόσει.

Απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα για όσα είπε κατά τη βράβευσή για τη Συμφωνία των Πρεσπών έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, που τον κάλεσε να κάνει «γενναία αυτοκριτική» πριν τοποθετηθεί για την κυβέρνηση.

Ο Παύλος Μαρινάκης, στο σχόλιό του σημείωσε: «Ο κ. Τσίπρας, μέσα σε λιγότερο από 10 χρόνια, έφτασε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού, έχασε τη μία εκλογική διαδικασία μετά την άλλη, αποδοκιμάστηκε μαζικά από τους πολίτες, τόσο ως πρωθυπουργός, όσο και ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και παρέδωσε ένα κόμμα υπό κατάρρευση».

Και πρόσθεσε: «Αφού αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του, ας ασχοληθεί πρώτα με τα του οίκου του, ας κάνει τη γενναία αυτοκριτική του για τα όσα έκανε στη χώρα και στο κόμμα του και μετά τοποθετείται για την Κυβέρνηση. Είμαστε εδώ να του απαντήσουμε».

Σημειώνεται πως, ο πρώην πρωθυπουργός, κατά τη βράβευσή του για τη Συμφωνία των Πρεσπών με το βραβείο «Νίκος Νικηφορίδης», κάλεσε την κυβέρνηση να σεβαστεί τη Συμφωνία, λέγοντας ότι «δεν πρέπει να αφήσουμε τα Βαλκάνια να γίνουν ένα ανεξέλεγκτο πεδίο ανταγωνισμού δυνάμεων. Δεν πρέπει να αφήσουμε τον εθνικισμό να θεριέψει στην περιοχή ακόμα περισσότερο. Μια Συμφωνία που αποτελεί πρότυπο επίλυσης διαφορών για τα Δυτικά Βαλκάνια, γιατί απέδειξε ότι υπάρχει δρόμος για αμοιβαία αποδεκτές λύσεις που προασπίζουν τα εθνικά συμφέροντα και την ίδια στιγμή προωθούν την ειρήνη».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα