Αλέξανδρος Τζόρβας: Από τα γήπεδα στη “Φάρμα” – Αυτός είναι ο ρόλος του

Διαβάζεται σε 2'
Η Φάρμα
Η Φάρμα STAR

Μία έκπληξη επιφύλασσε στους 20 παίκτες της “Φάρμας” ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο επεισόδιο της Τρίτης.

Τι κοινό μπορεί να έχει η Τζένοα, η Παλέρμο, ο Παναθηναϊκός, η Εθνική Ελλάδος και η “Φάρμα“;

Η “Φάρμα”, ένα από τα πιο επιτυχημένα διεθνή τηλεοπτικά format, επέστρεψε στην οθόνη του Star για 2η σεζόν και έκανε μεγάλη πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής (22/09).

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε στους παίκτες του ριάλιτι τις αλλαγές που θα δούμε φέτος, με τη σημαντικότερη να είναι το ότι οι δύο ομάδες δεν θα έχουν τίποτα κοινό και κάθε ομάδα θα παλεύει μόνη. Όπως είπε χαρακτηριστικά: “Οι δύο ομάδες δεν θα έχουν τίποτα κοινό. Ένας πολύ μεγάλος φράχτης θα χωρίζει τις δύο ομάδες. Θα πρέπει καθημερινά να παλεύετε και να κερδίζεται τις δοκιμασίες”.

Οι εκπλήξεις και οι ανατροπές ωστόσο δεν τελείωσαν, αφού στο επεισόδιο της Τρίτης (24/09) οι 20 παίκτες γνώρισαν τον επιστάτη της “Φάρμας” για φέτος, που δεν είναι άλλος από τον Αλέξανδρο Τζόρβα.

Αλέξανδρος Τζόρβας
Αλέξανδρος Τζόρβας STAR

“Μαζευτήκαμε εδώ σήμερα γιατί μας μένει, σας μένει, να γνωρίσετε τον επιστάτη σας για φέτος. Τον άνθρωπο που θα σας καθοδηγεί, θα σας δίνει συμβουλές και κάποιες αποστολές. Μεταγραφή αεροδρομίου και ένας άνθρωπος που έκανε στη ζωή του στροφή 180 μοιρών. Αποφάσισε να ασχοληθεί με τη γη, με τα αμπέλια του και τις ελιές του”, είπε αρχικά ο παρουσιαστής του παιχνιδιού, παρουσιάζοντας τον πρώην γκολκίπερ του Παναθηναϊκού.

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας συστήθηκε στους παίκτες του ριάλιτι, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι αποφάσισε να αλλάξει νωρίς καριέρα, να αφήσει το ποδόσφαιρο και να ασχοληθεί με τον πρωτογενή τομέα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα