Βαράν: Τίτλοι τέλους στην καριέρα του 31χρονου ποδοσφαιριστή

Διαβάζεται σε 2'
Βαράν: Τίτλοι τέλους στην καριέρα του 31χρονου ποδοσφαιριστή
Raphael Varane AP Photo Manu Fernandez

Μετά από μία σπουδαία ποδοσφαιρική διαδρομή, ο Ραφαέλ Βαράν αποφάσισε στα 31 του χρόνια να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια λόγω προβλημάτων τραυματισμού.

Το τελευταίο ματς στην καριέρα του Ραφαέλ Βαράν, έμελλε να είναι ο αγώνας Κυπέλλου μεταξύ της Κόμο και της Σαμπντόρια, τον περασμένο Αύγουστο, καθώς ρίχνει τίτλους τέλους στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Σύμφωνα με το sport24, αιτία ο σοβαρός τραυματισμός του Γάλλου διεθνούς αμυντικού, με τον άλλοτε στόπερ των Ρεάλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ταλαιπωρείται το διάστημα που ακολούθησε και να παίρνει μία πολύ δύσκολη για αυτόν απόφαση: να πει αντίο στη δράση σε ηλικία μόλις 31 ετών.

“Ο Ραφαέλ Βαράν αποσύρεται, είναι οριστική η απόφασή του”, αποκάλυψε την Τετάρτη (25/9) μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο Ισπανός δημοσιογράφος, Ματέο Μορέτο, με τον Γάλλο να έχει επίσης να επιδείξει και 93 παρουσίες με τους μπλε του Ντιντιέ Ντεσάμπ από το 2013-2022, κατακτώντας σε αυτό το διάστημα 1 Παγκόσμιο Κύπελλο και ένα Nations League.

Όσον αφορά την καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο, ο Βαράν σάρωσε τους τίτλους με την Ρεάλ κατακτώντας 18 στη 10ετία που έκλεισε στο “Μπερναμπέου” ενώ στην τριετία του στο “Ολντ Τράφορντ με την Γιουνάιτεντ, πανηγύρισε FA Cup (2024) και League Cup (2023).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα