Ιταλία: Δολοφόνησε σύζυγο, 2 από τα παιδιά του και μετά αυτοκτόνησε

Διαβάζεται σε 2'
Ιταλία: Δολοφόνησε σύζυγο, 2 από τα παιδιά του και μετά αυτοκτόνησε
Φωτογραφία αρχείου AP Photo Andrew Medichini

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στην Σαρδηνία, καθώς ένας άνδρας δολοφόνησε την σύζυγό και τα 2 παιδία του, τραυμάτισε βαριά την μητέρα του, τον μικρότερο γιό του και έναν γείτονα και μετά αυτοκτόνησε.

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το πρωί (25/9) στην Σαρδηνία της Ιταλίας, στην πόλη Νουόρο. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ένας 50χρονος άνδρας δολοφόνησε την 43χρονη σύζυγό του, την κόρη και τον 11χρονο γιό του και τραυμάτισε βαριά την μητέρα του, το μικρότερο παιδί του και έναν γείτονα που είχε σπεύσει σε βοήθεια. Στην συνέχεια, χρησιμοποιώντας πάντα το ίδιο περίστροφο, που κατείχε νόμιμα, αυτοκτόνησε.

Στην πολυκατοικία όπου διέμενε ο δολοφόνος μαζί με την οικογένειά του, έφτασαν αμέσως δυνάμεις των καραμπινιέρων και της ιταλικής αστυνομίας.

Η κόρη του δράστη που βρήκε τραγικό θάνατο λεγόταν Μαρτίνα και ήταν 26 ετών. Το 11χρονο αγόρι υπέκυψε στα τραύματά του κατά την μεταφορά στο νοσοκομείο.

Η ηλικιωμένη γυναίκα, μητέρα του δολοφόνου, 83 ετών, φέρει σοβαρό τραύμα στο κεφάλι. Οι καραμπινιέροι και οι εισαγγελικές αρχές συλλέγουν την ώρα αυτή στοιχεία και πληροφορίες σχετικά με το τί μπορεί να προκάλεσε την δολοφονική μανία του δράστη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα