Αν είσαι φασίστας, ο Τζουντ Λο έχει κάτι να σου αποκαλύψει

Διαβάζεται σε 2'
Τζουντ Λο
Τζουντ Λο AP Photo

Ο Τζουντ Λο βρέθηκε στο Late Show του Στίβεν Κολμπέρ και έδωσε μια πληρωμένη απάντηση όταν κλήθηκε να κατονομάσει το πιο τρομακτικό ζώο που υπάρχει

Πανηγυρισμοί ξέσπασαν στο στούντιο του “The Late Show” με τον Στίβεν Κολμπέρ, όταν ο καλεσμένος του, Τζουντ Λο, έδωσε μια απάντηση που κανείς δεν περίμενε.

Όλα συνέβησαν όταν ρωτήθηκε “ποιο είναι το πιο τρομακτικό ζώο”, μια φαινομενικά απλή ερώτηση που τέθηκε ανάμεσα σε άλλες, παρόμοιες, τις οποίες ο δημοφιλής ηθοποιός κλήθηκε να απαντήσει με ταχύτητα.

Ο Τζουντ Λο, ήταν αποστομωτικός. Χωρίς δεύτερη σκέψη και με τον κατάλληλο χρωματισμό της φωνής του απάντησε “ο φασίστας Homo Sapiens”, απάντηση που υποδέχθηκε με ενθουσιασμό τόσο το κοινό, όσο και ο Κολμπέρ, ο οποίος μάλιστα πρόσθεσε: “Δυστυχώς, δεν ανήκουν πλέον στα είδη προς εξαφάνιση. Έχουν ανακάμψει στ’ αλήθεια”.

Το “The Late Show” είναι μια από τις δημοφιλέστερες βραδινές εκπομπές στις ΗΠΑ, με οικοδεσπότη τον διάσημο κωμικό Στίβεν Κολμπέρ. Η εκπομπή προβάλλεται από το δίκτυο CBS και έχει καταφέρει να γίνει σημείο αναφοράς για την πολιτική σάτιρα και την κοινωνική κριτική.

Με έντονη πολιτική θεματολογία, ο Κολμπέρ δεν διστάζει να σατιρίσει πολιτικούς ηγέτες, κυβερνητικές αποφάσεις και την επικαιρότητα, με χιούμορ και αρκετή δόση ειρωνείας. Ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Ντόναλντ Τραμπ, η εκπομπή αποτέλεσε μια “φωνή” αντίστασης, προσελκύοντας ένα ευρύ κοινό που αναζητούσε μια πιο σαρκαστική ματιά στις – κάθε άλλο παρά ευχάριστες – εξελίξεις.

Το Late Show φιλοξενεί πολιτικούς, διασημότητες από τον χώρο της ψυχαγωγίας, του αθλητισμού και της τέχνης, και συνδυάζει κωμικά σκετς, συνεντεύξεις και ζωντανή μουσική.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα