Άγιος Έρωτας: Γκοτσόπουλος και Παππά “κέρδισαν” το Χ

Διαβάζεται σε 2'
Άγιος Έρωτας
Άγιος Έρωτας ALPHA/Instagram

Πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο για τη νέα σειρά του Alpha “Άγιος Έρωτας” και το X κατακλύστηκε από σχόλια

Πρεμιέρα έκανε μια ακόμη σειρά του ALPHΑ αυτή την εβδομάδα, με τον “Άγιο Έρωτα” να κάνει την είσοδό του το βράδυ της Τετάρτης (25/09) με διπλό επεισόδιο.

Την σειρά υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό οι χρήστες του Χ και οι πρωταγωνιστές Δημήτρης Γκοτσόπουλος και Δανάη Παππά, έκλεψαν την παράσταση στα σχόλια.

Η απαγορευμένη ιστορία αγάπης άρχισε σιγά σιγά να ξεδιπλώνεται όταν το πλάνο του σκηνοθέτη συνάντησε τον πατέρα Νικόλαο να κοιμάται και να ξυπνά ιδρωμένος μέσα στην νύχτα από εφιάλτη, με την πόρτα να χτυπά και να λιποθυμάει μπροστά του η Χλόη.

Οι χρήστες του Χ δεν στάθηκαν μόνο στην πρώτη συνάντηση των πρωταγωνιστών, αλλά και στο γυμνό πλάνο του Δημήτρη Γκοτσόπουλου, το οποίο σχολιάστηκε μαζικά στο Χ.

Σε αυτούς που ξεχώρισαν οι τηλεθεατές στην πρεμιέρα της σειράς βρίσκονται και δύο ακόμα ηθοποιοί. Ο λόγος για την Καλλιρρόη Μυριαγκού, η οποία επιστρέφει μετά από καιρό στην τηλεόραση, υποδυόμενη την Ολυμπία Καραντωνάκη, την αυστηρή διευθύντρια του σχολείου θηλέων της Στέρνας. Ο Γιάννης Τσορτέκης απέσπασε επίσης τα θετικά σχόλια των τηλεθεατών στον νέο, μυστηριώδη του ρόλο, υποδυόμενος τον Κλεάνθη Βαρελά.

Άγιος Έρωτας: Δείτε μερικά από τα σχόλια των χρηστών του X

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα