Άκης Σακελλαρίου: Τι συνέβη και δε θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση του Μαρκουλάκη

Διαβάζεται σε 3'
Ο Άκης Σακελλαρίου
Ο Άκης Σακελλαρίου

Ο Άκης Σακελλαρίου δε θα δηλώσει παρών τελικά στο πολυαναμενόμενο έργο «Στο διπλανό δωμάτιο ή το έργο του δονητή» που θα σκηνοθετήσει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Ένα τροχαίο ατύχημα που είχε πριν μερικές ημέρες ο Άκης Σακελλαρίου με τη μηχανή του, τον “έβγαλε” εκτός της πολυαναμενόμενης παράστασης «Στο διπλανό δωμάτιο ή το έργο του δονητή» που σκηνοθετεί ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Η ανακοίνωση του θεάτρου για τον Άκη Σακελλαρίου

Η παραγωγή του Θεάτρου Βρετάνια με λύπη ανακοινώνει ότι η επικείμενη συνεργασία του Άκη Σακελλαρίου με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη για το ανέβασμα της παράστασης «Στο διπλανό δωμάτιο ή το έργο του δονητή» θα πρέπει να αναβληθεί λόγω του τροχαίου ατυχήματος που είχε ο Άκης Σακελλαρίου στις 16 Σεπτεμβρίου 2024.

Το γεγονός αυτό θα τον κρατήσει μακριά από τους αγαπημένους του συνεργάτες και το κοινό. Θα επιστρέψει στην παράσταση όταν το επιτρέψει η εξέλιξη της υγείας του.

Θα ανακοινωθεί σύντομα η νέα ημερομηνία πρεμιέρας της παράστασης.

Όσον αφορά τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί, παρακαλείται το κοινό να επικοινωνεί με την Ticketmaster για περισσότερες λεπτομέρειες.

«Στο διπλανό δωμάτιο ή το έργο του δονητή»
«Στο διπλανό δωμάτιο ή το έργο του δονητή»

H παράσταση «Στο διπλανό δωμάτιο ή το έργο του δονητή»

Στις 9 Οκτωβρίου θα έκανε πρεμιέρα η δραματική κωμωδία «Στο διπλανό δωμάτιο ή το έργο του δονητή» σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη. Με υποψηφιότητες στα βραβεία Tony και στην τελική λίστα των φιναλίστ για το Βραβείο Pulitzer το 2010, το έργο έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές από τον ξένο τύπο.

Στην παράσταση εκτός από τον Άκη Σακελλαρίου που θα πρωταγωνιστούσε και θα επιστρέψει σε αυτή όταν είναι καλύτερα, θα δούμε τους: Νάντια Κοντογεώργη, Δημήτρη Σαμόλη, Κωνσταντίνα Κλαψινού, Δημήτρη Δεγαΐτη, Ελευθερία Μπενοβία και Δανάη Ομορεγκιέ – Νεάνθη.

Τι αναφέρει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ή ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΟΝΗΤΗ
Δομνίκη Μητροπούλου

“Ποιος θα το περίμενε, ένα θεατρικό έργο να βάζει επί σκηνής «θεραπείες» με ηλεκτρικό δονητή; Ποιος θα περίμενε αυτό το έργο να είναι ταυτόχρονα τόσο αστείο και τόσο τρυφερό; Τόσο διασκεδαστικό και, την ίδια στιγμή, τόσο διεισδυτικό στην ανθρώπινη φύση;

Το έργο αυτό μας ταξιδεύει σε μια εποχή όπου οι άνθρωποι ήξεραν περισσότερα για την Αφρικανική Ήπειρο απ’ όσα ήξεραν για το ίδιο τους το σώμα. Σε μια εποχή όπου η επιστήμη και η τεχνολογία φαίνονταν να καλπάζουν με ρυθμούς ασύλληπτους, όπου κάθε ερώτημα φαινόταν έτοιμο να απαντηθεί και οι άνθρωποι ήταν γεμάτοι βεβαιότητες.

Δε διέφεραν, λοιπόν, πολύ από εμάς, σήμερα. Κοιτάζοντάς τους απ’ τον 21ο αιώνα, με αγάπη και συμπόνια για την άγνοιά τους, για τις προκαταλήψεις και τις ιδεοληψίες τους, έχουμε μια ευκαιρία να αναρωτηθούμε για τις δικές μας βεβαιότητες – και να τις επανεξετάσουμε. Κι όλο αυτό, διασκεδάζοντας”.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα