Η Τζάκρη, οι λοκατζήδες και τα οικιακά του πόθεν έσχες

Διαβάζεται σε 2'
Στέφανος Κασσελάκης - Θεοδώρα Τζάκρη
Στέφανος Κασσελάκης - Θεοδώρα Τζάκρη INTIME NEWS ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Η Θεοδώρα Τζάκρη ισχυρίστηκε on air ότι το πόθεν έσχες “δεν μπορούν να το διαβάσουν όλοι” και χρησιμοποίησε ένα μάλλον αδόκιμο παράδειγμα για να στηρίξει την επιχειρηματολία της πλευράς Κασσελάκη.

Μία ακατανόητη τοποθέτηση με στοιχεία ελιτισμού έκανε την Πέμπτη το πρωί σε τηλεοπτική της συνέντευξη η Θεοδώρα Τζάκρη, προσπαθώντας να αιτιολογήσει τον δυσεξήγητο φόβο των υποστηρικτών του κ. Κασσελάκη για το… Πόθεν Έσχες του.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ για το γεγονός ότι οι υποψήφιοι για την προεδρία του κόμματος υποχρεούνται να δημοσιοποιήσουν το πόθεν έσχες τους, η βουλεύτρια του σχηματισμού αρχικά τόνισε: “Τo πόθεν έσχες δεν μπορούν να το διαβάσουν όλοι. Απευθύνεται σε κάποιους ειδικούς. Μπορεί κάποια στοιχεία να απομονωθούν για να χρησιμοποιηθούν για λόγους σκοπιμότητας. Οποιαδήποτε κομματικό όργανο που απαρτίζεται από ακτινολόγους, μηχανικούς ή κάποιους που ασχολούνται με τα οικιακά δεν μπορούν να σταθούν στο ύψος αυτής νοημοσύνης”.

Εν συνεχεία προχώρησε χρησιμοποιώντας ένα μάλλον ατυχές παράδειγμα: “Μακάρι να το δημοσιοποιήσει σύντομα ο κ.Κασσελάκης. Το κάνουν για να χτυπηθεί μία αποψηφιότητα που έχει τα στοιχεία της ηθικής ακεραιότητας. Δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό. Θα μπορούσαν να ζητήσουν οι καλοί μας σύντροφοι να ζητήσουν να υποβληθούν οι υποψήφιοι σε μία σωματική δοκιμασία όπως οι λοκατζήδες ή να ζητήσουν ιατρική πιστοποιητικά. Ε, δεν θα ήταν αδιανόητο;”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα