Βασιλειάδης: Οι προσωπικές συμπεριφορές του κ. Κασσελάκη υπερέβησαν τα εσκαμμένα

Διαβάζεται σε 2'
Βασιλειάδης: Οι προσωπικές συμπεριφορές του κ. Κασσελάκη υπερέβησαν τα εσκαμμένα
Ο Γιώργος Βασιλειάδης INTIME

O Γιώργος Βασιλειάδης τόνισε ότι το πολιτικό επίδικο είναι πιο σημαντικό από τη συζήτηση για τα πρόσωπα εκφράζοντας πάντως την ολική αντίθεσή του σε ότι πρεσβεύει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ολομέτωπη επίθεση εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Γιώργος Βασιλειάδης σε τηλεοπτική του συνέντευξη την Πέμπτη.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε αρχικά ότι “το κόμμα έχασε το ιδεολογικό πρόσημό μου. Πρέπει να πείσουμε ότι υπάρχει εναλλακτική.Κάναμε λάθη, βγάζαμε θολά μηνύματα. Βγάζουμε συνεχώς αντιφατικά μηνύματα ιδιαίτερα το τελευταία χρόνο. Πχ για τις αμυντικές δαπέάνες και τα εξοπλιστικά”.

Εντοπίζοντας την κριτική του στον κ. Κασσελάκη υπογράμμισε πως “κάθε πρόεδρος υλοποιεί τις αρχές και τις αξίες του κόμματος. Οι αλλαγές στο κόμμα που πρότεινε το μεταμόρφωναν σε προσωπικεντρικό. Θα ήταν καλό για ένα κόμμα της δεξιάς. Οχι για μας.

Είναι αστείο να μπορούσε να επανέλθει στη θέση του προέδρου ο κ Κασσελάκης στο συνέδριο, ιδιαίτερα μετά τη χυδαία επίθεση στα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής. Εκλεγμένη από τη βάση και η Κεντρικη΄Επιτροπή θυμίζω”.

“Το σημείο είναι κρίσιμο. Η ηγεσία έχει την κύρια ευθύνη γιατί πρέπει να συνθέτει. Κατά τη γνώμη μας δεν το κάνει. Για μένα η συζήτηση για τα πρόσωπα δεν έχει νόημα. Προηγείται η πολιτική συζήτηση να ξεκαθαρίσει ο ΣΥΡΙΖΑ ποιον εκπροσωπεί.Οποιοδήποτε πρόσωπο βάλει τα πολιτικά επίδικα και την ατζέντα πχ για τη θέση της εργασίας στην ελληνική κοινωνία, θα τον ακούσουμε. Το μοντέλο της δεξιάς έχει αποτύχει.

Ο κ. Κασσελάκης θεωρεί το ΝΑΤΟ ιερή συμμαχία. Εκ των πραγμάτων είναι εκτός των θέσεών μας. Δεν θέλουμε να πάμε σε “καλλιστεία” εκλογής.Ζούμε στον αστερισμό του λαίκισμού από την πλευεά του κ. Κασσελάκη. Αφού τελειώσαμε με τους κουκουλοφόρους, αρχίσαμε με το πόθεν έσχες. Υπάρχει υποχρεώση δημοσίευσης του πόθεν έσχες. Ζήσαμε στις ευρωεκλογές τη μεγάλη πτώση λόγω της σπέκουλας για το πόθεν έσχες του κ. Κασσελάκη. Γιατί να το ξαναπεράσουμε; Οι συμπεριφορές οι προσωπικές υπερέβησαν τα εσκαμμένα. Δεν είναι αποδεκτές, ξεπερνούν τον αξιακό μας κώδικα.

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κόμμα της Αριστεράς, τότε προφανώς κοιτάει το εαυτό του. Εθελοντικές ενώσεις είναι τα κόμματα. Επαναλαμβάνω: Το μείζον είναι το πολιτικό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα