Webhotelway και Oniro Hotels: μια συνεργασία που «ξυπνάει» την εμπειρία φιλοξενίας!

Διαβάζεται σε 4'
Webhotelway και Oniro Hotels: μια συνεργασία που «ξυπνάει» την εμπειρία φιλοξενίας!

Όταν κινείσαι μόνος, πηγαίνεις γρήγορα. Όταν κινείστε μαζί, πηγαίνετε μακριά. Ένα χιλιοειπωμένο γνωμικό, το νόημα του οποίου όμως επαληθεύεται μέσα από μικρές ή μεγάλες ιστορίες συνεργασίας. Μία από αυτές, είναι και η κοινή πορεία Webhotelway και Oniro Hotels

H Webhotelway ξεκίνησε και αυτή από μια συνεργασία -στη συγκεκριμένη περίπτωση, δύο ανθρώπων του χώρου της φιλοξενίας με όραμα και όρεξη.

Ο Κώστας Μάμμος και ο Γιώργος Λαγουδάκης υπηρετούσαν τον τουρισμό από διαφορετικές θέσεις, μέχρι το 2019. Τότε ήταν η χρονιά που αποφάσισαν να προσφέρουν υπηρεσίες hotel management στις πραγματικές τους διαστάσεις, για τις πραγματικές ανάγκες ενός καταλύματος.

Από το λειτουργικό κομμάτι τού back office και των πωλήσεων, την online επικοινωνία και προβολή του, μέχρι την προσαρμοσμένη στην ταυτότητα του προορισμού conceptual προσέγγισή του.

Στα 5 χρόνια που έχουν μεσολαβήσει, οι αριθμοί αποτυπώνουν με σαφήνεια ένα αφήγημα επιτυχίας: τα 4 ξενοδοχεία του ξεκινήματος έγιναν 52, οι 230 κλίνες έφτασαν τις 2.780, και ο συνολικός τζίρος των συνεργαζόμενων καταλυμάτων φτάνει πλέον τα 18,9 εκατ. ευρώ. Επιπλέον, ένα από τα συνεργαζόμενα καταλύματα, το Casita Casita Lindos στη Ρόδο, βρίσκεται επί 4 συνεχόμενες χρονιές (2021-24) στη Golden List του Condé Nast Traveller!

Όσο για το Oniro Hotels Group, αν έχεις έστω και την ελάχιστη σχέση με τον χώρο της φιλοξενίας, δεν χρειάζεσαι… ονειροκρίτη για να εξηγήσεις την επιτυχία του. Τέσσερις προορισμοί σε Κολωνάκι, Μύκονο και Σκιάθο, υπόσχονται μια εμπειρία φιλοξενίας πέρα από το συνηθισμένο.

Μια υπόσχεση που κρατάνε με εντυπωσιακό και πολυτελή τρόπο, είτε μιλάμε για τον urban chic παλμό που δίνουν στην καρδιά της Αθήνας, είτε για την ακαταμάχητη συμφωνία σε λευκό ή πράσινο των Κυκλάδων και των Βόρειων Σποράδων.

Στα ηνία του group, ένα όνομα με διεθνείς αναφορές στο real estate, μιας και το family office του δραστηριοποιούνταν ήδη στον χώρο σε Γερμανία και Ελβετία. O Ελληνογερμανός επιχειρηματίας Σταύρος Εφραιμίδης έγινε γνωστός το 2020, όταν απέκτησε την παλιά κεντρική μπουτίκ του Λάκη Γαβαλά στην οδό Βουκουρεστίου.

Η συνέχεια όμως, τον διατήρησε στο προσκήνιο της αγοράς. Έχοντας στο πλάι του την εξαιρετική General Manager Δέσποινα Βογιατζοπούλου , επενδύει πιστεύοντας πραγματικά στην ανάπτυξη του τουριστικού τομέα στη χώρα.

Αναδεικνύοντας τον πολιτισμό και τον χαρακτήρα κάθε γωνιάς του τόπου μας, ενισχύοντας παράλληλα κάθε τοπική κοινότητα -τόσο σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού όσο και προμηθευτών.

Έχοντας προσθέσει πρόσφατα στο service mix την ανάπτυξη και διαχείριση τουριστικών επενδύσεων, ήταν θέμα χρόνου για τη Webhotelway η συνεργασία με έναν Όμιλο με κοινό όραμα και πιστεύω.

Έχοντας αναλάβει ήδη ενεργό ρόλο στην ανάπτυξή του και το performance των πωλήσεων και της στρατηγικής, κινείται με ταχύτητα προς την υλοποίηση των στόχων του.

Ανάμεσα σε αυτούς, η δημιουργία 6-8 νέων ξενοδοχείων, που θα ενσωματώνουν μια φιλοσοφία φιλοξενίας που θα αναδεικνύει την τοπική κουλτούρα της κάθε περιοχής, συνδυάζοντάς την με απαράμιλλη άνεση, διακριτική πολυτέλεια και άψογο customer service.

Σίγουρα βήματα, εφικτοί στόχοι, ικανοποιητικά αποτελέσματα. Μέσα και από αυτή τη συνεργασία, η Webhotelway κάνει πράξη μια προσέγγιση βασισμένη στον ρεαλισμό και τις ουσιαστικές ανάγκες της αγοράς, αποφεύγοντας κάθε… όνειρο θερινής νυκτός…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα