ΣΥΡΙΖΑ: “Ήσυχη” σήμερα η Πολιτική Γραμματεία παρά το πολωμένο κλίμα

Διαβάζεται σε 2'
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ INTIME

Κυριάρχησαν τα διαδικαστικά ζητήματα που αφορούν τις εκλογές νέας ηγεσίας και το συνέδριο στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Δίχως.. «παρατράγουδα» ολοκληρώθηκε η σημερινή Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, παρά το κλίμα πόλωσης που κυριαρχεί στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τα θέματα που κυριάρχησαν αφορούσαν κατά κύριο λόγο την προετοιμασία της εκλογικής διαδικασίας (24 Νοεμβρίου και 1η Δεκεμβριου) και το Έκτακτο Συνέδριο του κόμματος (1-3 Νοεμβρίου).

Η Πολιτική Γραμματεία ενημερώθηκε …επισήμως για την κατάθεση υποψηφιότητας από την πλευρά του Παύλου Πολάκη καθώς και για την ανακοίνωσή της υποψηφιότητας του Σωκράτη Φάμελου με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο όργανο συζητήθηκε εκτενώς ο τρόπος που ο κομματικός μηχανισμός θα διευκολύνει τις καμπάνιες των υποψηφίων μέσω της παροχής δεδομένων και άλλους συναφείς τρόπους. Ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι η προεκλογική εκστρατεία θα είναι υπό την ευθύνη του κάθε υποψηφίου.

Την Πολιτική Γραμματεία ενημέρωσες ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος Νίκος Παππάς σχετικά με τις πρωτοβουλίες του κόμματος στην Βουλή και ιδίως την κατάθεση τροπολογίας για τα κόκκινα δάνεια. Τονίστηκε μάλιστα η ανάγκη να ενισχυθεί η πολιτική παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ το επόμενο διάστημα.

Επίσης απασχόλησε το θέμα της προετοιμασίας του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ και η ανάγκη άμεσης σύστασης της οργανωτικής επιτροπής του όπως και της Επιτροπής Απόφασης. Η σύγκλιση των επιτροπών αυτών ανατέθηκε με συγκεκριμένες χρεώσεις σε μέλη του οργάνου.

Αυτά ενώ έχει ήδη προγραμματιστεί νέα συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής για το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, που θα εξειδικεύσει την περεταίρω πορεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα