Η παρακαταθήκη της Τζάκρη και η Βελοπούλεια αναβάθμιση

Διαβάζεται σε 3'

Μια πρόταση νόμου της Ελληνικής Λύσης άκρως …προοδευτική και οι μεγάλες αλήθειες που ειπώθηκαν για χάρη του Κασσελάκη

Παρακαταθήκη

Μια παρέμβαση όπως αυτή η χθεσινή της Θεοδώρας Τζάκρη σχετικά με την δημοσιοποίηση των Πόθεν Έσχες των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορεί να μείνει αναξιοποίητη! Είναι …παρακαταθήκη.

Από την βουλευτή Πέλλας και ένθερμη υποστηρίκτρια του Στέφανου Κασσελάκη πληροφορηθήκαμε πως οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης είναι μόνον για τα μάτια των …ειδικών! Σε αυτούς δεν περιλαμβάνονται οι …ακτινολόγοι, οι μηχανικοί και όσοι ασχολούνται με τα οικιακά καθότι δεν έχουν την απαραίτητη νοημοσύνη!

Αν προεκτείνουμε αυτό το σκεπτικό δεν μπορούμε παρά να υποθέσουμε ότι πολύ κακώς στην ιστοσελίδα της Βουλής είναι αναρτημένα τα Πόθεν Έσχες των βουλευτών! Οποία ντροπή τα ντοκουμέντα αυτά να εκτίθενται σε εκατοντάδες χιλιάδες άσχετους πολίτες που – πάντα σύμφωνα με την λογική Τζάκρη- δεν μπορούν να τα κατανοήσουν. Ανάμεσα τους μάλιστα θα υπάρχουν – οπωσδήποτε- χιλιάδες μηχανικοί και ακτινολόγοι για να μην συνυπολογίσουμε όσους ασχολούνται με τις δουλειές του σπιτιου…

Κάποια πράγματα

«Κάποια πράγματα στη ζωή δεν επιλέγονται μόνο με πολιτικά κριτήρια». Αυτή την εκτίμηση έκανε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς.

Νωρίτερα διευκρίνισε πως θα υπογράψει τόσο για τη υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη, ενώ ήδη υπόγραψε για την υποψηφιότητα του Παύλου Πολάκη. (Στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να υπογράψει κανείς για περισσότερες από μία υποψηφιότητες).

Από την τοποθέτησή του αυτή συνάγουμε, επαγωγικά, το συμπέρασμα ότι υπάρχουν και ορισμένα πράγματα στην ζωή που επιλέγονται μόνον με πολιτικά κριτήρια. Αναρωτιόμαστε πώς γίνεται η επιλογή ενός προέδρου κόμματος (που έχει μάλιστα την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης) δεν περιλαμβάνονται σε αυτή την κατηγορία…

Όλα καλά

Μια εξαιρετικά θετική περίοδο φαίνεται να διάγει το ΚΚΕ. Η τελευταία δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε το δίνει στην 3η θέση και μάλιστα με διψήφιο ποσοστό.

Αυτά την ίδια ημέρα που η νεολαία του κόμματος εξέδωσε ανακοίνωσή που μιλά για ρεκόρ συμμετοχής στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ που έγινε στο «Πάρκο Τρίτση». Σίγουρα στον Περισσό έχουν κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένοι. Κάτι που φάνηκε και στην χθεσινή παρουσία του Δημήτρη Κουτσούμπα στην Βουλή.

Ενδιαφέρουσα η πληροφορία που περιλαμβάνεται στην ανακοίνωση της ΚΝΕ σύμφωνα με την οποία «μέρος των εσόδων του Φεστιβάλ θα διατεθεί ως προσφορά για την οικονομική ενίσχυση των απολυμένων της ΛΑΡΚΟ».

Αναβάθμιση με …Βελόπουλο

Αναβαθμίζεται συνεχώς όπως διαπιστώνουμε η νομοθετική λειτουργία της χώρας. Η ενισχυμένη παρουσία κομμάτων της ακροδεξιάς παράγει συνεχώς …νέα  αποτελέσματα.

Έτσι όπως ανακοινώθηκε χθες από το προεδρείο της Βουλής «ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ – ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ και οι Βουλευτές του κόμματός του κατέθεσαν πρόταση νόμου: «Δυνατότητα γονέων και κηδεμόνων να ζητούν εξαίρεση ανηλίκων μαθητών από διδασκαλίες σχετικές με σεξουαλική διαπαιδαγώγηση».

Να υποθέσουμε ότι – σύμφωνα με την πρακτική που ακολουθείται τελευταία- η κυβέρνηση θα επιλέξει να συζητηθεί αυτή η ερώτηση στο κοινοβουλιο; Θα την απαντήσει νομιμοποιώντας έναν τέτοιου είδους διάλογο;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα