Μαρινέλλα: Πρόωρη οποιαδήποτε αξιολόγηση λένε οι γιατροί – Τι περιμένουν

Διαβάζεται σε 2'
Η Μαρινέλλα σε συναυλία το 2013
Η Μαρινέλλα σε συναυλία το 2013(EUROKINISSI/ÓÕÍÅÑÃÁÔÇÓ) Eurokinissi

Κρίσιμες θεωρούνται οι πρώτες 72 ώρες, από τη στιγμή που εκδηλώθηκε το εγκεφαλικό, καθώς αναμένεται η σταθεροποίηση της κλινικής εικόνας της Μαρινέλλας.

Για δεύτερη ημέρα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), η Μαρινέλλα, η οποία υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου, λίγο αφότου ξεκίνησε τη συναυλία της, το βράδυ της Τετάρτης.

Πηγές του θεραπευτηρίου ΥΓΕΙΑ αναφέρουν ότι «είναι πρόωρη οποιαδήποτε αξιολόγηση σε αυτή τη φάση», καθώς το αιμάτωμα στον εγκέφαλό της εξακολουθεί να εκτείνεται και δεν συρρικνώνεται.

Μέχρι τώρα το νοσοκομείο έχει εκδώσει δύο λιτές ανακοινώσεις για την κατάσταση της υγείας της μεγάλης κυρίας του ελληνικού τραγουδιού, η διάγνωση στις οποίες είναι σαφής: Εκτεταμένη ενδοεγκεφαλική αιμορραγία συνέπεια σοβαρού αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη 1.00 το μεσημέρι της Παρασκευής, αναμένεται νέο ιατρικό ανακοινωθέν.

Η οικογένειά της, πάντως, έχει ενημερωθεί για όλες τις θεραπευτικές επιλογές και για τα πιθανά ενδεχόμενα που συνεπάγονται τόσο βαριά περιστατικά.

«Ο κίνδυνος σε τέτοιες περιπτώσεις ασθενών με μεγάλα αιματώματα, όπως αυτό της Μαρινέλλας, είναι είτε να καταλήξουν κατά τη διάρκεια της επέμβασης, είτε να υπάρξει μη αναστρέψιμη βλάβη σε εγκέφαλο και νευρικό σύστημα», σύμφωνα με ειδικούς.

Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η δημοφιλής ερμηνεύτρια έχει ελάχιστη επαφή με το περιβάλλον, καθώς έχει σοβαρή έκπτωση του επιπέδου συνείδησης .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα