Η Lana Del Rey παντρεύτηκε και ο σύζυγός της κάνει την πιο περίεργη δουλειά

Διαβάζεται σε 3'
Lana del Rey
Lana del Rey Chris Pizzello/AP Photo

H Lana Del Rey ξάφνιασε τους θαυμαστές της αφού παντρεύτηκε τον σύντροφό της μόλις ένα μήνα αφότου δημοσιοποίησε τη σχέση τους.

Μόλις πριν ένα μήνα η Lana Del Rey δημοσιοποίησε τη σχέση της με τον Jeremy Dufrene. Και μόλις χθες παντρεύτηκαν.

Η διάσημη τραγουδίστρια εξέπληξε τους θαυμαστές της με τον γάμο – αστραπή, ο οποίος πραγματοποιήθηκε σε μια ρουστίκ τελετή στο Des Allemandes της Λουιζιάνα των ΗΠΑ, στον ίδιο κόλπο που δραστηριοποιείται και ο σύζυγός της.

Τι δουλειά κάνει; Ο Dufrene πραγματοποιεί εκδρομές με βάρκα στο βάλτο και επαγγέλλεται ξεναγός άγριων ζώων, μεταξύ αυτών και κροκόδειλων.

Η 39χρονη καλλιτέχνις γνώρισε για πρώτη φορά τον ξεναγό όταν εμφανιζόταν στη Λουιζιάνα το 2019 και πήρε μια από τις περιηγήσεις του με σκάφος ενώ βρισκόταν στην πόλη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ζευγάρι επανασυνδέθηκε φέτος τον Μάιο και εθεάθησαν πιασμένοι χέρι-χέρι στο Leeds Festival τον περασμένο Αύγουστο.

Η Del Rey έφτασε στη γαμήλια τελετή συνοδευόμενη από τον πατέρα της Robert Grant και η ίδια έλαμπε μέσα στο λευκό τη φόρεμα. Μετά την τελετή, το ζευγάρι παρέθεσε δεξίωση στο λιμάνι σε μια μεγάλη τέντα που είχε στηθεί εκεί.

Πολλοί θαυμαστές ξαφνιάστηκαν από τον γάμο της Del Rey και του συζύγου της, ο οποίος είναι πατέρας τριών παιδιών και έσπευσαν να εκφράσουν το σοκ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. “Δεν γνώρισε αυτόν τον άντρα χθες; Τι στο διάολο έχασα;“, διερωτήθηκε ένα άτομο στο X/Twitter.

Ωστόσο, ορισμένοι θαυμαστές της στήριξαν την τραγουδίστρια, λέγοντας πόσο χαριτωμένο είναι. “Πιθανότατα θα μπορούσε να βγει ραντεβού ή να παντρευτεί όποιον θέλει. Εφόσον της φέρονται καλά, ελπίζω να είναι ευτυχισμένη“, έγραψε.

Τον περασμένο Μάιο η Del Rey “σύστησε” στους εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram τον Dufrene, ο οποίος ποζάρει με την αγαπημένη του και την αδερφή της. Η ίδια μάλιστα συνόδευσε τη φωτογραφία με το σχόλιο “Family w my guy“, αφήνοντας να εννοηθεί πως τα πράγματα ήταν πλέον σοβαρά.

Ποιος είναι ο Jeremy Dufrene

Ο Jeremy Dufrene, εργάζεται ως ξεναγός της εταιρείας Arthur’s Airboat Tours στη Λουιζιάνα, είναι γνωστός για την περιήγηση των τουριστών στους τοπικούς βάλτους και τα έλη της πολιτείας, δίνοντάς τους μια γεύση από την τοπική άγρια ζωή.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της εταιρείας, αυτή περιλαμβάνει ζώα όπως αλιγάτορες και ερωδιούς κα πάνω από 300 είδη πουλιών. Πριν γίνει ξεναγός, ο Dufrene φέρεται να εργαζόταν σε χημικό εργοστάσιο. Είναι επίσης πατέρας δύο κοριτσιών και ενός αγοριού από προηγούμενη σχέση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα