Τα πρώτα πλάνα της Αντζελίνα Τζολί ως Μαρία Κάλλας στο πρώτο trailer του “Maria”

Διαβάζεται σε 2'
Τα πρώτα πλάνα της Αντζελίνα Τζολί ως Μαρία Κάλλας στο πρώτο trailer του “Maria”

Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για την πολυαναμενόμενη βιογραφική ταινία “Maria” με την Αντζελίνα Τζολί στο ρόλο της εμβληματικής περσόνας.

Ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα της κινηματογραφικής σεζόν, και ιδιαίτερου μάλιστα ελληνικού ενδιαφέροντος, είναι αυτό: Πώς είναι η Τζολί ως Κάλλας;

Την απάντηση θα την πάρουμε κοντά στο τέλος του ‘24, όταν η ταινία “Maria” θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες, αλλά ως τότε παίρνουμε μια πρώτη γεύση από το εντυπωσιακό teaser της ταινίας, που αποτελείται από εικόνες μιας ολόκληρης ζωής και μιας ολόκληρης καριέρας για τη μεγαλύτερη ντίβα της όπερας, αλλά και μία από τις πιο εμβληματικες προσωπικότητες παγκοσμίως, την Μαρία Κάλλας.

Μετά τις ταινίες “Τζάκι” και “Σπένσερ”, ο Πάμπλο Λαραΐν συμπληρώνει την εξαιρετική τριλογία του που είναι αφιερωμένη σε μερικές από τις πιο εμβληματικές γυναίκες του κόσμου, με μια αντισυμβατική, μαγευτική και βαθιά κινηματογραφική ματιά στις άγνωστες πτυχές της ζωής της Κάλλας. Μια ταινία με πολλές αναφορές στην ελληνική της καταγωγή, με γυρίσματα στην Ελλάδα και με την Αντζελίνα Τζολί σε έναν από τους πιο απαιτητικούς ρόλους της καριέρας της.

Πάρτε μια πρώτη γεύση στο teaser που κυκλοφόρησε:

Μπορείτε να διαβάσετε τη γνώμη μας για την ταινία “Maria” από την ανταπόκριση από το φεστιβάλ Βενετίας, όπου την παρακολουθήσαμε στην παγκόσμια πρεμιέρα της.

Info:

Το “Maria” θα κυκλοφορήσει σύντομα στους κινηματογράφους από το Cinobo και την Faliro House.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα