Survivor: Αποχώρησαν δύο από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες – Ο λόγος

Διαβάζεται σε 3'
Survivor
Survivor ΣΚΑΙ

Με μία διπλή αποχώρηση που κανείς δεν περίμενε ολοκληρώθηκε το Survivor της Παρασκευής.

Το φετινό Survivor είναι ιδιαίτερα σκληρό και απαιτητικό και αυτό φάνηκε και στο επεισόδιο της Παρασκευής (27/09), το οποίο προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

“Τίγρεις” και “Αετοί” μπήκαν στον στίβο μάχης για να διεκδικήσουν την ομαδική ασυλία, ωστόσο μία απώλεια περίμενε τους Κίτρινους, αφού η Παρασκευή Κερασιώτη, μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του φετινού κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης ανακοίνωσε πως αποχωρεί οικειοθελώς.

Η παίκτρια έκανε γνωστό πως το προηγούμενο βράδυ δεν αισθανόταν καλά και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και ανακοίνωσε πως προσωπικούς λόγους θα πρέπει να αποχωρήσει.

“Για δικούς μου προσωπικούς λόγους θα χρειαστεί να σταματήσω, να γυρίσω πίσω. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ γιατί ήταν κάτι που το ήθελα, αλλά κάτι δικό μου προσωπικό δεν με αφήνει να συνεχίσω την πορεία μου στο παιχνίδι“, είπε η Παρασκευή με τον Γιώργο Λιανό να συμπληρώνει πως όλοι είχαν καταλάβει πως η ίδια δεν είναι καλά τελευταία.

Στο άκουσμα της απόφασής της η αδερφή της Μαρία, ξέσπασε σε κλάματα και ευχαρίστησε την αδερφή της που τής άνοιξε την πόρτα του Survivor και κατάφερε να τη βάλει στην ομάδα της. “Ερχόμενη εδώ πίστευα ότι θα της δώσω δύναμη, αλλά αυτό που νιώθει η Παρασκευή κανείς δεν μπορεί να το εξηγήσει ούτε να τη βοηθήσει και μόλις την είδα της είπα μην πιέζεσαι παραπάνω από αυτό που μπορείς”, είπε η Μαρία Κερασιώτη.

Οι ανατροπές όμως δεν είχαν τέλος, καθώς οι Κίτρινοι μετά την ήττα τους βρέθηκαν στο Συμβούλιο για την ανάδειξη των υποψήφιων προς αποχώρηση. Η Μαρία υποδείχτηκε από τον Νίνο που είχε ασυλία, ως τρίτη υποψήφια μαζί με τη Γεωργία και τον Βλαδίμηρο, καθώς η Χριστιάννα χρησιμοποίησε το τοτέμ ασυλίας για να σωθεί και δεν μπορούσε να ψηφιστεί.

Οι τρεις υποψήφιοι αναμετρήθηκαν στην πρώτη δοκιμασία αποχώρησης, ωστόσο η Μαρία δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από τη Γεωργία.

Μου έχει κοπεί η ανάσα. Νόμιζα ότι το είχα αλλά τελικά αγχώθηκα πάρα πολύ το μυαλό μου ήταν αλλού. Το πάλευα 5 χρόνια, δεν είμαι γεμάτη η αλήθεια είναι. Μπορεί να μην είναι το κατάλληλο timing για εμένα και την αδερφή μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Θεό και τον μπαμπά μου γιατί μετά από 5 χρόνια πάτησα στον Άγιο Δομίνικο που ήταν ένα από τα μεγαλύτερά μου όνειρα. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ γιατί δεν έχω δείξει την αγωνιστικότητά μου και ειδικά σήμερα για μένα ήταν πολύ φορτισμένη ημέρα με την αποχώρηση της Παρασκευής, αλλά δεν πειράζει, έτσι είναι οι κανόνες”, είπε η παίκτρια κατά την αποχώρησή της η παίκτρια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα