Rihanna: Το “Mission Impossible” βίντεο του γιου της θα κάνει πολλούς γονείς να ταυτιστούν

Διαβάζεται σε 2'
Rihanna
Rihanna John Locher/AP Photo

Ένα χιουμοριστικό βίντεο με τον γιο της δημοσίευσε στα social media της η Rihanna.

Μία άλλη, πιο αθέατη πλευρά της μοιράστηκε στα social media η Ριάνα (Rihanna) και δημοσίευσε στιγμές από την καθημερινότητά της με τα παιδιά της.

Η διάσημη τραγουδίστρια και επιχειρηματίας δημοσίευσε ένα χιουμοριστικό βίντεο με τον μεγαλύτερο γιο της, RZA, στο Instagram, το οποίο αποδεικνύει πως καμία “αποστολή δεν είναι αδύνατη” για τα παιδιά.

Στο βίντεο που ανάρτησε στους λογαριασμούς της στα social media, ο μικρός προσπαθεί -και τελικά το καταφέρνει- να δραπετεύσει από το πάρκο του, υπό τους ήχους του τραγουδιού των ταινιών “Mission Impossible”. Έγραψε μάλιστα πως “το να είσαι μαμά ενός αγοριού είναι ολυμπιακό άθλημα” κάνοντας πολλές μαμάδες και γονείς να ταυτιστούν μαζί της.

Δείτε το βίντεο:

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Billboard, ο σύζυγος της Ριάνα A$AP Rocky δήλωσε πως θέλει τα δύο του παιδιά να έχουν φυσιολογικές παιδικές ηλικίες παρά το γεγονός ότι έχουν διάσημους γονείς, ενώ σχολίασε πως μαζί με τη Ριάνα συνεργάζονται άψογα στην ανατροφή των παιδιών τους.

“Είναι τρελό το πώς βρίσκουμε ισορροπία με τα χαοτικά μας προγράμματα. [Η σχέση] πηγαίνει υπέροχα”, δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα