Οι 6 ζεν πρεμιέ του “Ταμπού” που κάνει πρεμιέρα απόψε – Οι ρόλοι τους

Διαβάζεται σε 10'
Ταμπού
Ταμπού MEGA TV

Απόψε αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι της μυστήριας ιστορίας του “Ταμπού”, της καινούργιας σειράς του MEGA. Γνωρίστε τους 6 νέους ηθοποιούς που θα μας καθηλώσουν.

Πρεμιέρα κάνει απόψε Κυριακή στις 21:00, η νέα δραματική σειρά του MEGA, “Ταμπού”, που υπόσχεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Με φόντο ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό, το τρίδυμο των μεγάλων επιτυχιών, Αντρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου, Κούλλης Νικολάου, φέρνει στις οθόνες μας μια σειρά γεμάτη σασπένς, σεναριακές ανατροπές και έντονο αστυνομικό στοιχείο.

Το πτώμα μιας γυναίκας ανασύρεται από τα παγωμένα νερά της λίμνης Παμβώτιδας στην πόλη των Ιωαννίνων και πυροδοτεί ένα ντόμινο εξελίξεων, που θα φέρει τους πρωταγωνιστές της σειράς αντιμέτωπους με τους φόβους, ανησυχίες και τα πάθη τους…

Ταμπού: Οι φοιτητές, η οικογένεια Καρτάλη και το πτώμα

Η ανατριχιαστική υπόθεση δολοφονίας, που αποτελεί το στοιχείο-κλειδί της ιστορίας του “Ταμπού” και που θα ενεργοποιήσει τα συνταρακτικά γεγονότα που θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια, αποτελεί το μεγάλο “στοίχημα” των συντελεστών, γι’ αυτό και έχει δοθεί τεράστια σημασία στον τρόπο που γυρίστηκε.

Μία παρέα φοιτητών ζει τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα στις όχθες της ειδυλλιακής λίμνης των Ιωαννίνων. Νέοι γεμάτοι όνειρα και ελπίδες για το μέλλον που προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους σε ένα αφιλόξενο και συχνά εχθρικό περιβάλλον.

Όπως θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, ο πάγος σπάει και μια από τις πρωταγωνίστριες της παρέας αυτής, πέφτει στο παγωμένο νερό. Από εκεί, αποκαλύπτεται και το πτώμα της γυναίκας που αποτελεί το σημείο εκκίνησης της πλοκής του “Ταμπού”.

Η ανακάλυψη αυτή, φέρνει τα τέσσερα αδέρφια της οικογένειας Καρτάλη, αντιμέτωπα με ένα ένοχο μυστικό που μοιράζονται εδώ και χρόνια. Ένα ανομολόγητο ταμπού από το παρελθόν που παραμένει ανοιχτή πληγή μέχρι σήμερα.

Στη σειρά, θα δούμε αγαπημένους και καταξιωμένους ηθοποιούς, αλλά και νέα πρόσωπα που συστήνονται στη μικρή οθόνη, όπως οι 6 παρακάτω νέοι ηθοποιοί.

Γνωρίστε τους ζεν πρεμιέ της νέας σειράς “Ταμπού”

Ιάσονας Χρόνης

Στα 18 του μετακόμισε στην Αμερική όπου έζησε 2 χρόνια και φοίτησε στο Kennesaw State University της Georgia, με σπουδές πάνω στην φιλοσοφία. Εκεί πήρε την απόφαση να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα εφόσον ενέδωσε στην μουσική και την νοσταλγία του, διακόπτοντας τις σπουδές του. Έχει κυκλοφορήσει το single «Τι να πω» σε δικούς του στίχους και μουσική, ενώ συμμετείχε στα «Κορίτσια του Αυγούστου» του Πάνου Σουρούνη στον Σταυρό του Νότου. Πέρσι τον είδαμε στη θεατρική παράσταση «Σεβάς Χανούμ» του Κωνσταντίνου Ρήγου, με την Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Έκτορας Καρτάλης: Ο μικρότερος αδελφός της οικογένειας. Δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός στα Ιωάννινα. Είναι παντρεμένος με την Μελία εδώ και τρία χρόνια και αγαπάει πολύ τα παιδιά. Το ζευγάρι έχει προσπαθήσει να αποκτήσει παιδί μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης, αλλά ακόμα δεν τα έχει καταφέρει. Αγαπάει τη δουλειά του, τα αδέρφια του και φυσικά τα ανίψια του. Είναι έξυπνος, αισιόδοξος, βιβλιοφάγος, με κοφτερή γλώσσα. Μια ενέργεια της Μελίας, πίσω από την πλάτη του, άνοιξε ανεπανόρθωτη ρωγμή στη σχέση τους. Ο κρυφός του έρωτας είναι η Πέρσα, με την οποία παρουσιάζουν εκπομπή στο ραδιόφωνο.

Μάριος Μαριόλος

Έχει λάβει μέρος σε μεγάλες παραγωγές μιούζικαλ στο θέατρο, όπως το Matilda (2018), Οικόπεδα με θέα (2023), Mamma Mia! (2016) και Hairspray (2019). Συμμετείχε επίσης στη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες».

Νάσος Ζέρβας: Ο γιος του Σταύρου και της Αγλαΐας. Φοιτητής Καλών Τεχνών στο Πανεπιστήμιο. Υπάκουο παιδί, σύγχρονο, που όμως παρασύρεται από φίλους και παρέες. Κολλημένος στο ίντερνετ και τα σόσιαλ, η προέκταση του χεριού του είναι το κινητό. Τον κυριεύουν συχνά επαναστατικές «κρίσεις». Ο Νάσος έχει αδυναμία στη μητέρα του και ενώ αγαπά τον πατέρα του, συγκρούεται συχνά μαζί του.

Νίκος Μανωλάς

Σπούδασε στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Έχει λάβει μέρος ως performer σε παράσταση του Δημήτρη Παπαϊωάννου που παρουσιάστηκε στο Ηρώδειο. Συνεργάστηκε με τον Αντρέα Γεωργίου για μια μαρτυρία από το ’74 στη σειρά Famagusta.

Ζήσης Πηλαρινός: Σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Μαθηματικά. Από Θεσσαλονίκη. Ο πιο ατίθασος της παρέας, ο οποίος όμως θα λαβωθεί με τα βέλη του έρωτα από εκεί που δεν το περιμένει.

Θάνος Λάμπρου

Pop τραγουδιστής που ξεκίνησε από το talent show, X-Factor, όπου γνώρισε και τον Αντρέα Γεωργίου που το παρουσίαζε. Μέσα στο καλοκαίρι κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Όνειρό μου» το οποίο σκηνοθέτησε ο Αντρέας.

Κυριάκος Καρτάλης: Ο μεγάλος γιος του Λουκιανού και της Μάρθας. Όμορφος νέος, με χαρακτήρα που συνδυάζει στοιχεία και από τους δύο γονείς του. Σπουδάζει φυσική στο Πανεπιστήμιο της πόλης. Εσωστρεφής και αντιφατικός… άλλοτε κοινωνικός κι άλλοτε κλεισμένος στον εαυτό του. Συνδέεται ερωτικά με την Μυρτώ. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη μητέρα και την αδελφή του, αλλά και γενικότερα την οικογένειά του. Ένα νεανικό λάθος, θα του στοιχίσει ακριβά…

Ανδρέας Γιαννακούλας

Τον έχουμε δει στο θέατρο σε σειρά παραστάσεων. Την περασμένη σεζόν τον είδαμε στην παράσταση Blackberry Trout Face (Μούρη Γεμάτη Μούρα) στο θέατρο Σταθμός.

Ηρακλής Πολίτης: Ο «Αιώνιος» φοιτητής Μαθηματικών. Από την Κέρκυρα. Ο πιο τρελός της παρέας και με την καλή και με την κακή έννοια…

Σταύρος Χατζατριάν

Στη σειρά υποδύεται έναν φοιτητή Χημείας, από μπαμπά Γιαννιώτη και μαμά Κύπρια. Αδερφό της Ελίνας (Κάτια Νεκταρίου).

Χρυσόστομος Δενδρινός: Φοιτητής Χημείας. Από μπαμπά Γιαννιώτη, τον Μηνά και μαμά Κύπρια. Σεμνός, ευαίσθητος και ευαισθητοποιημένος. Σινεφίλ, ερωτικός, κυκλοθυμικός. Αγαπάει πολύ την αδελφή του και μοιράζεται την ίδια αγωνία με τον πατέρα του για την τύχη της.

Τι θα δούμε στα δυο πρώτα επεισόδια του “Ταμπού”

Επεισόδιο 1 & 2 (Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου)

Στο χειμωνιάτικο σκηνικό των Ιωαννίνων, στην παγωμένη λίμνη Παμβώτιδα, μια παρέα φοιτητών περνάει τον χρόνο της με γέλια και πειράγματα, όταν ο πάγος στην επιφάνεια της λίμνης σπάει για να αποκαλύψει το μυστικό που κρατούσε: το πτώμα μιας γυναίκας που φορά στο λαιμό της ένα πολύ ιδιαίτερο κόσμημα Γιαννιώτικης τέχνης! Οι φοιτητές τρομάζουν, αλλά πιο πολύ ανησυχούν εκείνοι που εμπλέκονται στο έγκλημα που συνδέεται με μια ιστορία οικογενειακού πόνου και απόγνωσης.

Η αστυνόμος Ελένη (Μυρτώ Αλικάκη) αναλαμβάνει να εξιχνιάσει την υπόθεση. Η πόλη είναι ανάστατη, αλλά συνεχίζει τον γρήγορο ρυθμό της ζωής της και η οικογένεια Καρτάλη ζει την καθημερινότητά της. Η βράβευση του καθηγητή Λουκιανού Καρτάλη (Μέμος Μπεγνής) από το Πανεπιστήμιο γεμίζει με υπερηφάνεια τους δικούς του ανθρώπους, αλλά η τελετή δεν θα έχει την αναμενόμενη έκβαση αφού ο καθηγητής για ανεξήγητους λόγους θα εξαφανιστεί. Ο Έκτορας Καρτάλης (Ιάσονας Χρόνης), ο μικρότερος γιός της οικογένειας, δημοσιογράφος, ανακοινώνει στη γυναίκα του, τη Μελία (Νίκη Βακάλη), την απόφασή του να χωρίσουν αφού είναι ερωτευμένος με την Πέρσα (Δώρα Μπηλιώνη) η οποία δουλεύει μαζί του στον ραδιοφωνικό σταθμό. Η Πέρσα όμως είναι αδελφή της Μάρθας (Κατερίνα Μισιχρόνη), συζύγου του Λουκιανού και τα πράγματα περιπλέκονται.

Τα δικά του προβλήματα αντιμετωπίζει και ο δεύτερος αδερφός, ο Γαβριήλ Καρτάλης (Θεοχάρης Ιωαννίδης), πιλότος στο επάγγλεμα, καθώς επιστρέφει στην πόλη παντρεμένη η Ελισάβετ (Χρύσα Μιχαλοπούλου), η γυναίκα που ερωτεύτηκε κάποτε με πάθος. Μυστήριο αποτελεί για την κοινωνία των Ιωαννίνων η αδελφή της οικογένειας, η Αλεξάνδρα Καρτάλη (Εβίτα Αγαΐτση), η οποία μοιράζεται με τα αδέλφια της ένα μυστικό – ταμπού, από την εφηβεία της… Η εξαφάνιση του Λουκιανού εξακολουθεί να κρατάει σε αγωνία τη σύζυγο του, τη Μάρθα, αλλά και ολόκληρη την οικογένεια Καρτάλη.

Στο μεταξύ, στις όχθες του Βοϊδομάτη, η Αστυνομία προσπαθεί να διαλευκάνει αν το απανθρακωμένο πτώμα που εντοπίστηκε είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας. Κάποιοι από την παρέα των φοιτητών προσάγονται στο αστυνομικό τμήμα για να δώσουν κατάθεση. Η Μελία επισκέπτεται τον γυναικολόγο της έχοντας στο μυαλό της ένα κρυφό σχέδιο για να χωρίσει τον Έκτορα από την Πέρσα. Ο Μηνάς Δενδρινός (Γιωργής Τσαμπουράκης), ο ψυχίατρος και φίλος των αδερφών Καρτάλη, προσπαθεί να καθησυχάσει τον αργυροχρυσοχόο Σταύρο (Χριστόδουλος Μαρτάς) σχετικά με την εμπλοκή του στην υπόθεση του πτώματος της γυναίκας στη λίμνη. Σχέση όμως με την εκλιπούσα φαίνεται πως είχε και ο Γαβριήλ (Θεοχάρης Ιωαννίδης).

Οι μέρες περνάνε και όταν τελικά ο Λουκιανός εμφανιστεί, κανένας δεν μπορεί να πιστέψει την δικαιολογία που προβάλλει για την απουσία του, αφού κι ο ίδιος είναι πολύ μπερδεμένος. Μια συζήτησή του με τον Μηνά, θα περιπλέξει ακόμα πιο πολύ αυτή τη σκοτεινή υπόθεση. Ένας ανώνυμος φάκελος φτάνει στα χέρια του Λουκιανού και το περιεχόμενό του θα τον βάλει για τα καλά σε έναν ασύλληπτο εφιάλτη!

Ταμπού: Οι ηθοποιοί και οι συντελεστές

Πρωταγωνιστούν: Μέμος Μπεγνής, Κατερίνα Μισιχρόνη

Θεοχάρης Ιωαννίδης, Χρύσα Μιχαλοπούλου

Ιάσονας Χρόνης, Δώρα Μπηλιώνη, Νίκη Βακάλη, Νικόλας Μακρής

Στον ρόλο της Ελένης, η Μυρτώ Αλικάκη

Μηνάς: ο Γιωργής Τσαμπουράκης

Λευτέρης Ζαμπετάκης

Στον ρόλο του Σταύρου, ο Χριστόδουλος Μαρτάς

Βασιλική Κυπραίου, Αστέρω Κυπριανού

Συμμετέχουν:

Μάριος Μαριόλος, Μαρίλια Μητρούση, Σεμέλη Μητροπούλου, Κάτια Νεκταρίου, Νίκος Μανωλάς, Ανδρέας Γιαννακούλας, Ερατώ Μανδαλενάκη, Εβίτα Αγαΐτση, Σταύρος Χατζατριάν,

Θάνος Λάμπρου, Χριστιάνα Βατίστα

Στον ρόλο της Ματίνας, η Αθηνά Ροδίτου

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου
Σκηνοθέτες: Αντρέας Γεωργίου, Γιώργος Ευαγγέλου
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Ραφαέλλος Γεωργίου, Στέλιος Ευτυχίου, Γιώργος Τσεριώτης
Πρωτότυπη Μουσική: Χρίστος Στυλιανού
Επιμέλεια Μουσικής: Πέτρος Σεργάκης
Executive Producer: Κούλλης Νικολάου
Εκτέλεση Παραγωγής: G&N Make it productions Ltd
Παραγωγή: Alter Ego Media S.A.-MEGA

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα