Αναστασία Γιάμαλη: Έκανε πρεμιέρα στο MEGA – “Μου είπαν το Σαββατοκύριακο να είμαι πιο ευχάριστη”

Διαβάζεται σε 2'
Αναστασία Γιάμαλη
Αναστασία Γιάμαλη glomex

Από τη συχνότητα του MEGA υποδέχθηκε για πρώτη φορά τους τηλεθεατές της το μεσημέρι του Σαββάτου η Αναστασία Γιάμαλη. Τι είπε στην έναρξη της εκπομπής της.

Την πρώτη “καλησπέρα” από τη νέα της τηλεοπτική στέγη, το MEGA, είπε το μεσημέρι του Σαββάτου (28/09) η Αναστασία Γιάμαλη κα υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό στη νέα της εκπομπή “Εξελίξεις Τώρα”.

“Κυρίες και κύριοι καλησπέρα! Το ημερολόγιο δείχνει 28 Σεπτεμβρίου και η ώρα είναι 16:10 ακριβώς. Για τις επόμενες δύο ώρες και κάτι θα κρατήσουμε συντροφιά με ειδήσεις, συνεντεύξεις, απόψεις και πολλά πολλά άλλα”, ήταν τα πρώτα λόγια της Νατάσας Γιάμαλη στο MEGA, προλογίζοντας τα κυριότερα θέματα για σήμερα.

 

Οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, μετά και τον θάνατο του Χασάν Νασράλα, η βία ανηλίκων, η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας, οι συνθήκες στα δημόσια Νοσοκομεία και ο θάνατος του Μοχάμεντ Καμράν Ασίκ στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα, ήταν λίγα από τα θέματα με τα οποία ασχολήθηκε η ίδια και η ομάδα της εκπομπής της στην πρεμιέρα.

Έφτασε όμως η ώρα να συστηθούμε. Είμαι η Αναστασία Γιάμαλη και οι ‘Εξελίξεις Τώρα’ μόλις ξεκίνησαν“, κατέληξε η παρουσιάστρια, ενώ με αφορμή τα θέματα που παρουσίασε είπε με χιουμοριστική διάθεση: “Μου είπαν το Σαββατοκύριακο να είμαι λιγότερο αυστηρή και κάπως πιο ευχάριστη”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα