Χάλι Μπέρι: Κατάφερε να τρομάξει τους fans με τη μεταμόρφωσή της για ρόλο

Διαβάζεται σε 2'
Χάλι Μπέρι
Χάλι Μπέρι 2024 Chris Pizzello/AP Photo

Η Χάλι Μπέρι σόκαρε τους θαυμαστές της με την εντυπωσιακή μεταμόρφωσή της για να υποδυθεί έναν από τους πιο πολύπλοκους χαρακτήρες.

Η Χάλι Μπέρι (Halle Berry) εξέπληξε τους θαυμαστές της όταν πραγματοποίησε μία τολμηρή και αντισυμβατική εμφάνιση, με αφορμή τον ρόλο της στην επερχόμενη ταινία “Never Let Go”.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έδωσε πρόσφατα στο Instagram μια γεύση από τα παρασκήνια, επιδεικνύοντας τις τριχωτές μασχάλες του χαρακτήρα που θα υποδυθεί στην ταινία, που όπως έγραψε χαρακτηριστικά είναι “ένας από τους πιο σύνθετους χαρακτήρες που είχα την ευχαρίστηση να ενσαρκώσω”.

“Momma in the making. Ένας από τους πιο πολύπλοκους χαρακτήρες που είχα την ευχαρίστηση να ενσαρκώσω. Το #NeverLetGo είναι παντού στους κινηματογράφους!”, έγραψε στη λεζάντα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σηκώνοντας το χέρι και δείχνοντας τις… αξύριστες μασχάλες της.

Στο κλιπ που ανάρτησε, η Μπέρι και η στιλίστριά της, Norma Patton-Lowin, γελάνε ενώ θαυμάζουν τη δουλειά τους, με την τελευταία, η οποία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη μεταμόρφωση, να εξαίρει τη διαδικασία στο σχόλιό της στην ανάρτηση, δείχνοντας την εκτίμησή της για την ευκαιρία που της δόθηκε να βοηθήσει την Μπέρι να ενσαρκώσει αυτόν τον χαρακτήρα.

“Σε ευχαριστώ Χάλι που με άφησες να σε φτάσω στα όρια του χαρακτήρα σου! Διασκέδασα πολύ που δούλεψα μαζί σου για να δημιουργήσω τη ‘Μαμά'”, έγραψε χαρακτηριστικά η στιλίστρια.

Η μεταμόρφωση αυτή προκάλεσε ποικίλα σχόλια κάτω από την ανάρτηση με πολλούς να τρομάζουν αρχικά και στη συνέχεια να “ανακουφίζονται” που η συγκεκριμένη εικόνα είναι για τις ανάγκες μίας ταινίας.

“Τι κάνουν οι ηθοποιοί για να εκπληρώσουν τους ρόλους που παίζουν…”, ήταν ένα άλλο σχόλιο, ενώ κάποιος άλλος χρήστης δόξασε μέχρι και τον Θεό που η εικόνα αυτή είναι ψεύτικη.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα