Μαρινέλλα: Σε κρίσιμη κατάσταση χωρίς σοβαρές επιπλοκές – Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Διαβάζεται σε 2'
Η Μαρινέλλα σε συναυλία το 2013
Η Μαρινέλλα σε συναυλία το 2013(EUROKINISSI/ÓÕÍÅÑÃÁÔÇÓ) Eurokinissi

Για τέταρτη ημέρα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΥΓΕΙΑ η Μαρινέλλα. Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν της Δευτέρας για την κατάσταση της υγείας της.

Κρίσιμη, αλλά χωρίς μείζονες επιπλοκές, είναι η κατάσταση υγείας της Μαρινέλλας, η οποία νοσηλεύεται για τέταρτη ημέρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), μετά το αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη και κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου, λίγο αφότου ξεκίνησε τη συναυλία της.

Ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν δεν κάνει λόγο για «σταθερή κατάσταση», σημαντικό όμως είναι ότι δεν έχει εκδηλώσει σοβαρές επιπλοκές.

Αναλυτικά το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το πρωί της Δευτέρας το ΥΓΕΙΑ για τη Μαρινέλλα

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) παραμένει νοσηλευόμενη στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ μετά από σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Έχοντας συμπληρώσει τέσσερα 24ωρα, η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη χωρίς μείζονες επιπλοκές.

Οι θεράποντες ιατροί

Ηλίας Κ. Πολιτάκης – Ηλίας Ανδριανάκης – Κωνσταντίνος Σπέγγος».

Υπενθυμίζεται πως, η δημοφιλής ερμηνεύτρια υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου, λίγο αφότου ξεκίνησε τη συναυλία της, το βράδυ της Τετάρτης (25/09).

Η Μαρινέλλα λιποθύμησε, ενώ ερμήνευε το τραγούδι “Εγώ κι Εσύ (Τα λόγια είναι περιττά)” και πιο συγκεκριμένα τον στίχο “Θεέ μου μας έμαθε εσύ πόσο πολύ να αγαπάμε“.

Αμέσως οι μουσικοί της έσπευσαν να τη συνδράμουν. Το κοινό πάγωσε στις θέσεις του και λίγα λεπτά μετά το περιστατικό, έλαβε ενημέρωση από τους ανθρώπους της παραγωγής πως η συναυλία ακυρώνεται.

Ακολούθησε, λίγη ώρα αργότερα, σχετική ενημέρωση για τη ματαίωση της συναυλίας. “Λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας της Μαρινέλλας η σημερινή συναυλία στο Ηρώδειο αναβάλλεται, καθώς οι γιατροί συνέστησαν περαιτέρω εξετάσεις. Η εταιρεία παραγωγής θα επανέλθει άμεσα με σχετική ανακοίνωση”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα