Τηλεθέαση: Ταμπού vs Διάφανη Αγάπη – Τα νούμερα της πρεμιέρας

Διαβάζεται σε 2'
Τηλεόραση
Τηλεόραση ISTOCK

Σε αρένα μετατράπηκε το βράδυ της Κυριακής (29/09) η prime time ζώνη με τις σειρές “Διάφανη Αγάπη” και “Ταμπού” να δίνουν την πρώτη τους “μάχη”.

Μεγάλος ήταν ο τηλεοπτικός ανταγωνισμός το βράδυ της Κυριακής (29/09), καθώς δύο ακόμα προγράμματα ρίχτηκαν στη μάχη της τηλεθέασης.

Οι σειρές μυθοπλασίας “Διάφανη Αγάπη” και “Ταμπού” έκαναν πρεμιέρα στον ALPHA και το MEGA αντίστοιχα και έδωσαν την πρώτη τους “μάχη”, μετατρέποντας την prime time ζώνη της Κυριακής σε “αρένα”.

Τα δύο νέα προγράμματα βρήκαν απέναντί τους τον επεισοδιακό, όπως εξελίχθηκε, τελικό του “Power of Love”, και τη “Φάρμα” στο STAR, ωστόσο κανένα από τα δύο δεν κατάφερε να κόψει τη φόρα τους, αφού και οι δύο σειρές συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και έκαναν δυναμικό ξεκίνημα.

Συγκεκριμένα, η “Διάφανη Αγάπη” συγκέντρωσε το 15% στο δυναμικό κοινό ενώ κινήθηκε λίγο πιο χαμηλά και συγκεκριμένα στο 13,3% στο γενικό σύνολο, ενώ το “Ταμπού” τερμάτισε πρώτο στο γενικό σύνολο με 14,4% και βρέθηκε στη δεύτερη θέση στο δυναμικό κοινό με ποσοστό 11,1%.

Σε χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης κινήθηκε η “Φάρμα”, σημειώνοντας 9,7% στο δυναμικό κοινό και 8,8% στο γενικό σύνολο, ενώ το “Power of Love” έκανε φινάλε με ποσοστό 7,1% στο δυναμικό κοινό και 8,3% στο γενικό σύνολο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα