Γιάννης Αντετοκούνμπο: Tο συγκινητικό μήνυμα για τον πατέρα του

Διαβάζεται σε 2'
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Tο συγκινητικό μήνυμα για τον πατέρα του
EUROKINISSI

Σαν σήμερα (30/9) πριν από 7 χρόνια πέθανε ο Τσαρλς Αντετοκούνμπο, με τον Γιάννη να τον θυμάται με μία συγκινητική ανάρτηση στο twitter, την οποία συνόδεψε με ένα όμορφο μήνυμα.

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο η 30η Σεπτεμβρίου είναι μία μέρα που δεν θα ξεχάσει ποτέ. Ο Greek Freak δεν θα μπορούσε να ξεχάσει την ημέρα που έφυγε από τη ζωή, ο πατέρας του, Τσαρλς, και τίμησε την μνήμη του, επτά χρόνια μετά, με μία ανάρτηση στο twitter, την οποία συνόδεψε με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς ανέβασε τέσσερις φωτογραφίες, στις οποίες βρίσκεται ο ίδιος, ο Θανάσης, η σύζυγός του, Μαράια και η μητέρα του Βερόνικα, ενώ στο μήνυμά του αναφέρεται και στο ίδρυμα Charles Antetokounmpo Family Foundation (CAFF) που δημιουργήθηκε για να στηρίξει τα όνειρα παιδιών από φτωχές οικογένειες.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε:

“Σας ευχαριστώ που στηρίξατε την οικογένειά μου! Πριν από επτά χρόνια, ο πατέρας μας πήγε στον παράδεισο και εμείς ξεκινήσαμε το CAFF για να τιμήσουμε την μνήμη του. Ξέρω πως μας κοιτάζει από ψηλά και είναι περήφανος”

Δείτε την ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα