Γερουλάνος: Ο Ανδρουλάκης ξέρει ότι είμαι ο μόνος που μπορώ να τον κερδίσω

Διαβάζεται σε 2'
Γερουλάνος: Ο Ανδρουλάκης ξέρει ότι είμαι ο μόνος που μπορώ να τον κερδίσω
Ο Παύλος Γερουλάνος George Vitsaras / SOOC

Το μήνυμα ότι χρειάζεται αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ έστειλε εκ νέου ο Παύλος Γερουλάνος.

«Χρειάζεται αλλαγή ηγεσίας. Κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με μένα» δήλωσε ο Παύλος Γερουλάνος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού OPEN.

Έριξε, μάλιστα, το γάντι στον Νίκο Ανδρουλάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ξέρει ότι μόνο εγώ μπορώ να φέρω αλλαγή ηγεσίας στον δεύτερο γύρο κι ότι, αν περάσω, η θέση του θα είναι δύσκολη. Ξέρει ότι είμαι ο μόνος που μπορώ να τον κερδίσω, γι’ αυτό μου επιτίθεται».

Ο ίδιος υποστήριξε, δε, ότι η υποψηφιότητά του διευρύνει το κόμμα. «Πρέπει να φέρουμε πίσω τους ψηφοφόρους που εγκατέλειψαν το ΠΑΣΟΚ. Η επικοινωνία του κόμματος θολώνει το τοπίο, αντί να το ξεκαθαρίζει» σημείωσε, ενώ αναφερόμενος στον Χάρη Δούκα τόνισε ότι «οι μάχες δίνονται στη Βουλή, όπου μετριέσαι με τον πρωθυπουργό. Είναι δύσκολο να ηγηθείς ενός κόμματος, αν δεν είσαι στη Βουλή».

Απαντώντας σε πρόσφατες δηλώσεις της Άννας Διαμαντοπούλου ότι ο ίδιος μπήκε αργά στην πολιτική ως υπουργός, ο κ. Γερουλάνος σχολίασε: «Η κυρία Διαμαντοπούλου δεν έχει διαβάσει την πολιτική μου διαδρομή».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα