Survivor: “Τίγρεις” εναντίον Γεωργίας – Γιατί την κατηγορούν

Διαβάζεται σε 3'
Survivor
Survivor ΣΚΑΙ

Η Γεωργία στοχοποείται από τους συμπαίκτες της στο Survivor της Τρίτης (01/10). Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο.

Μόνο ισορροπία και ηρεμία δεν επικρατεί στην ομάδα των Κίτρινων του Survivor, μετά και τη διπλή αποχώρηση που αντιμετώπισε η ομάδα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ τις προηγούμενες ημέρες.

Η Χριστιάνα ξέσπασε στην κάμερα του Survivor, περιγράφοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει αρνητικά τους συμπαίκτες της, τους οποίους κατηγόρησε ότι ο καθένας κοιτάζει το συμφέρον του και τους αποκάλεσε “αχάριστους“.

Φανερά φορτισμένη και μη μπορώντας να συγκρατήσει τον εκνευρισμό της, “γενικά δεν έχω μάθει να εκφράζομαι μπροστά σε κόσμο και να δείχνω τις αδύναμες πλευρές μου. Αλλά, νιώθω πάρα πολύ πιεσμένη από όλη την κατάσταση, γιατί έχω μπει ουσιαστικά πάρα πολύ δύσκολα εδώ και δεν το αναγνωρίζει κανείς εδώ πέρα. Νιώθω ότι προσπαθώ να αποδείξω το οτιδήποτε στην υπόλοιπη ομάδα για το οτιδήποτε και έχω απέναντί μου αχάριστους ανθρώπους πραγματικά. Νιώθω ότι δεν μπορώ να είμαι ο εαυτός μου, νιώθω ότι δεν μου αρέσει τίποτα, πραγματικά τίποτα.

Βλέπω μια ομάδα που το παίζει ιστορία χωρίς λόγο, βλέπω μία ομάδα που πραγματικά θέλω λίγο ακόμα για να τα βγάλω όλα στη φόρα, βλέπω μία ομάδα που ο καθένας κοιτά το συμφέρον του, προσπαθεί να δείξει ο καθένας τα βιβλία που έχει διαβάσει… βλέπω μόνο ψεύτικους ανθρώπους και αυτό το πράγματα μόνο απογοήτευση μου φέρνει. Είναι απίστευτα δύσκολο να είσαι σε μια τέτοια ομάδα, να προσπαθείς να είσαι δυνατός και απλά όλοι να προσπαθούν να σε προσελκύσουν για κάποιον σκοπό”.

Αυτό όμως δεν είναι το μόνο πρόβλημα στους Κίτρινους, καθώς η στάση της Γεωργίας έχει βάλει την παίκτρια των “Τίγρεων” στο στόχαστρο των συμπαικτών της.

Η απόφασή της να δώσει το φαγητό της στους αντιπάλους της προκάλεσε “σεισμό” στην ομάδα, με τη Φοίβη, με την οποία είναι και πιο κοντά, να θεωρεί άδικο ό,τι έκανε και αν δεν ήθελε να φάει θα μπορούσε να δώσει το φαγητό της στους συμπαίκτες και όχι τους αντιπάλους.

“Εγώ κατάλαβα χθες, ήταν η πρώτη φορά σαν αρχηγός που πήρα πρωτοβουλία και βγήκε”, είπε αρχικά μιλώντας με τους συμπαίκτες του ο Γιάννης, ενώ στο cue του ανέφερε: “Η Γεωργία με απογοήτευσε για άλλη μια φορά. Ό,τι προσπάθεια έχω κάνει να τη βοηθήσω, δεν το έχει σεβαστεί και όχι απλά με απογοήτευσε, με πείραξε πολύ γιατί το έκανε με πονηρό και άσχημο τρόπο. Περίμενε να μαζευτούμε και οι δύο ομάδες για να με εκθέσει;”.

Η στοχοποίηση της Γεωργίας συνεχίζεται και στο αποψινό επεισόδιο και όπως φαίνεται στο trailer της Τρίτης (01/10) ο Γιάννης την κατηγορεί ότι προσβάλλει τις ηθικές του αξίες.

Την ίδια στιγμή η Χριστιάνα αναφέρει πως “έχουμε πρόβλημα”, ενώ ενώπιον όλων ο αρχηγός των Κίτρινων αναφέρει πως “όλοι έχουμε καταλάβει ότι η Γεωργία με πάρα άτομα από την ομάδα είχε κάποια θέματα. Ο Γιώργος Λιανός καλεί τις δύο ομάδες σε Έκτακτο Συμβούλιο, όπου ανακοινώνει ότι “θέλω να αναφερθώ σε έναν συγκεκριμένο παίκτη, με ενημέρωσε ότι δεν αντέχει και θέλει να αποχωρήσει από το παιχνίδι”.

Survivor: Δείτε το trailer του επεισοδίου της Τρίτης (01/10)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα