Λονδίνο: Επίθεση με οξύ σε σχολείο-Βαριά τραυματισμένη μια 14χρονη

Διαβάζεται σε 2'
Λονδίνο: Επίθεση με οξύ σε σχολείο-Βαριά τραυματισμένη μια 14χρονη
Φωτογραφία αρχείου AP Photo Frank Augstein

Ένα 14χρονο κορίτσι υπέστη ανεπανόρθωτα τραύματα, μετά από ρίψη καυστικής ουσίας εντός σχολικού περιβάλλοντος στο Λονδίνο.

Μια 14χρονη μαθήτρια υπέστη ανεπανόρθωτη βλάβη μετά από ρίψη καυστικής ουσίας, σε μαθητές και στο προσωπικό σχολείου στο δυτικό Λονδίνο, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

Σύμφωνα με τον Guardian, αστυνομικοί σε περιπολία ειδοποιήθηκαν στις 4.42 μ.μ. της Δευτέρας (30/9) από το προσωπικό της ακαδημίας του Γουέστμινστερ, αφού φέρεται να χρησιμοποιήθηκε η ουσία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την ακαδημία, σήμερα (1/10) το σχολείο παραμένει κλειστό.

Οι αστυνομικοί, το ασθενοφόρο και η πυροσβεστική μόλις κατέφθασαν στο σχολείο, βρήκαν τρία άτομα τραυματισμένα, συμπεριλαμβανομένου ενός 14χρονου κοριτσιού «του οποίου τα τραύματα ενδέχεται να αλλάξουν τη ζωή του» και το οποίο παραμένει στο νοσοκομείο, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Στο νοσοκομείο παραμένει και ένα 16χρονο αγόρι, του οποίου τα τραύματα δεν είναι απειλητικά για τη ζωή του, ενώ μια 27χρονη έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο αφού ανέφεραν ότι αισθάνονταν αδιαθεσία.

«Οι έλεγχοι της ουσίας βρίσκονται σε εξέλιξη», ανέφερε η Μητροπολιτική αστυνομία. «Σε αυτό το στάδιο οι αξιωματικοί πιστεύουν ότι είναι καυστικό. Σε εξέλιξη βρίσκονται επίσης οι  έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπευθύνων.».

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα