Ζυρίχη: Επίθεση με μαχαίρι σε παιδικό σταθμό – Τραυματίστηκαν τρία νήπια

Διαβάζεται σε 2'
Επίθεση με μαχαίρι έξω από νηπιαγωγείο στη Ζυρίχη
Επίθεση με μαχαίρι έξω από νηπιαγωγείο στη Ζυρίχη KEYSTONE/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Επίθεση σημειώθηκε σε παιδικό σταθμό στη Ζυρίχη με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία παιδιά, ένα εκ των οποίων σοβαρά. Συνελήφθη ο δράστης.

Επίθεση με μαχαίρι σε παιδιά που βρίσκονταν έξω από παιδικό σταθμό σημειώθηκε στη Ζυρίχη την Τρίτη (01/10), με αποτέλεσμα τρία εξ’ αυτών να τραυματιστούν.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, πρόκειται για 23χρονο κινεζικής καταγωγής. Το ένα από τα παιδιά τραυματίστηκε σοβαρά, όπως ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

«Ένα παιδί τραυματίστηκε σοβαρά και δύο άλλα 5χρονα αγόρια που τραυματίστηκαν όχι τόσο σοβαρά έλαβαν τις πρώτες βοήθειες (…) πριν μεταφερθούν σε νοσοκομείο», ανέφερε η αστυνομία σε δελτίο Τύπου, προσθέτοντας ότι «ο Κινέζος ηλικίας 23 ετών συνελήφθη».

Η βίαιη επίθεση σημειώθηκε το μεσημέρι στη βόρεια συνοικία Έρλικον της πόλης, σύμφωνα με την αστυνομία.

«Λίγο μετά τις 12:00 (τοπική ώρα), η αστυνομία της πόλης της Ζυρίχης ενημερώθηκε για ένα βίαιο έγκλημα στην οδό Berninastrasse. Τρία παιδιά τραυματίστηκαν», ανέφερε αρχικά η ανακοίνωση της αστυνομίας, σύμφωνα με το Barron’s. «Ένας ύποπτος συνελήφθη σε σχέση με αυτό το έγκλημα. Δεν υπάρχει πλέον κίνδυνος για το κοινό.» Η ανακοίνωση ανέφερε ότι ο άνδρας «επιτέθηκε σε αρκετά παιδιά».

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα