Γρηγόρης Βαλτινός: Οι αμφιβολίες, η σχέση με τη μητέρα του και το “χάπι” των ηθοποιών

Διαβάζεται σε 3'
Γρηγόρης Βαλτινός: Οι αμφιβολίες, η σχέση με τη μητέρα του και το “χάπι” των ηθοποιών
Glomex

Ο ηθοποιός Γρηγόρης Βαλτινός μίλησε εφ’ όλης της ύλης για την καριέρα του, την υποστήριξη της μητέρας του και για την έλλειψη αυτοπεποίθησης που τον διακατέχει.

Σε μια συνέντευξη γεμάτη ειλικρίνεια, ο ηθοποιός Γρηγόρης Βαλτινός αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της καριέρας του, την ισχυρή υποστήριξη της μητέρας του και το κενό που άφησε η απουσία του πατέρα του.

Ο γνωστός ηθοποιός μοιράστηκε προσωπικές στιγμές από τη ζωή του, αποκαλύπτοντας ότι, παρά τις επιτυχίες του, εξακολουθεί να αισθάνεται αμφιβολίες κάθε φορά που αναλαμβάνει έναν νέο ρόλο.

«Δεν έχω ακόμα αυτοπεποίθηση, έχω αυτοπεποίθηση για αυτά που έχω κατακτήσει. Ξεκινάμε σαν άγραφο χαρτί στο θέατρο· δεν ξέρεις τι θα σου βγει. Κάθε φορά που ξεκινάω έναν ρόλο, νομίζω ότι δεν θα τα καταφέρω, ότι δεν ξέρω να παίζω, ότι θα ντροπιαστώ, θα καταλάβουν ότι δεν γνωρίζω καλά την τέχνη μου, ότι “φίλε, δεν κάνεις, μας κορόιδευες τόσα χρόνια”».

Όπως είπε «πάντα πιστεύω ότι δεν θα μπορέσω να μάθω το κείμενο, ότι δεν θα μπορέσω να αποδώσω τον ρόλο. Πάντα πιστεύω ότι δεν έχω εξελιχθεί».

Ο κ. Βαλτινός μίλησε και για τη στενή σχέση που είχε με τη μητέρα του, η οποία τον στήριξε από την πρώτη στιγμή που εξέφρασε την επιθυμία του να γίνει ηθοποιός, παρά τις αντιλήψεις της εποχής. «Τότε ήταν ταμπού να γίνεις ηθοποιός. Δεν είναι επάγγελμα, αυτό είναι χόμπι», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Όπως τόνισε «η μαμά μου με πίστεψε από την πρώτη στιγμή όταν της είπα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός».

Αστειευόμενος, δε, είπε πως «είμαι πολύ παλιός, έχω πάει χάπι για να έρθω σήμερα εδώ. Ξέρεις, από αυτά που ομορφαίνουν. Πιστεύει ο κόσμος ότι παίρνουμε χάπι εμείς οι ηθοποιοί, απλώς τους διαφεύγει ότι το χάπι είναι το ίδιο το θέατρο. Και κάνω πλάκα. Έλεγα πριν πως έχω πάρει χάπι και τελειώνει σε 10 λεπτά».

Μιλώντας για την απουσία του πατέρα του, ο Γρηγόρης Βαλτινός εξήγησε ότι, παρά το κενό που άφησε, η αγάπη της μητέρας του ήταν τόσο μεγάλη που δεν ένιωσε ποτέ ουσιαστική έλλειψη.

«Ενώ ένιωθα ότι μου λείπει ένα κομμάτι από την αγάπη, το μισό, το άλλο μισό ήταν τόσο μεγάλο που δεν ένιωσα πραγματικά την έλλειψή του. Θα σας πω μια μεγάλη αλήθεια: όταν κάτι σου λείπει εντελώς, όταν δεν το έχεις γνωρίσει ποτέ, δεν ξέρεις ότι σου λείπει. Είχα κάποια επαφή μαζί του αργότερα. Έχω αδέρφια από τον πατέρα μου, και νιώθουμε πολύ αδέρφια, νιώθω ότι έχω και εγώ ρίζες».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα