Πυροβολισμοί σε σταθμό τρένων στο Τελ Αβίβ – Έξι νεκροί

Διαβάζεται σε 2'
Πυροβολισμοί σε σταθμό τρένων στο Τελ Αβίβ – Έξι νεκροί
Ισραηλινοί αξιωματικοί ασφαλείας και αστυνομικοί επιθεωρούν το σημείο περιστατικού με πυροβολισμούς στο Τελ Αβίβ, Ισραήλ EPA/ABIR SULTAN

Έξι άνθρωποι έπεσαν νεκροί ενώ αρκετοί ακόμη έχουν τραυματιστεί μετά από επίθεση ενόπλων σε σταθμό τρένων στο Τελ Αβίβ. Εξουδετερώθηκαν οι δράστες, σύμφωνα με την αστυνομία.

Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το βράδυ της Τρίτης (01/10) μετά από πυροβολισμούς σε σταθμό τρένου στην περιοχή Γιάφα στα νότια του Τελ Αβίβ, ενώ εννιά ακόμη άτομα έχουν τραυματιστεί, με το Τελ Αβίβ να βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού.

«Οι δύο τρομοκράτες που πραγματοποίησαν την επίθεση εξουδετερώθηκαν», σύμφωνα με την αστυνομία.

Οι Times of Israel, που μεταδίδουν εικόνες από τους επιτιθέμενους από κάμερες ασφαλείας, κάνουν λόγο για τουλάχιστον δύο τρομοκράτες, εκ των οποίων ο ένας φαίνεται οπλισμένος με επιθετικό όπλο.

Οι εικόνες δείχνουν τους δύο άνδρες να βγαίνουν από το τρένο. Ο ένας φαίνεται να ανοίγει πυρ προς το σώμα ενός άνδρα που βρίσκεται στο έδαφος.

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

 

Ερευνα και για άλλη επίθεση σε ξενοδοχείο

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ερευνά αναφορές για μια ακόμη τρομοκρατική επίθεση σε ξενοδοχείο κοντά στο Τελ Αβίβ. Ωστόσο, μία ώρα αργότερα ανακοίνωσε ότι επρόκειτο για «λάθος συναγερμό».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα