Η “καλή-μέρα” της Βουλής και το συμπλήρωμα του Βελόπουλου

Διαβάζεται σε 4'

Όταν οι θέσεις του προέδρου της Ελληνικής Λύσης “κουμπώνουν” μια χαρά με αυτές της κυβέρνησης και οι μάλλον κακοί κοινοβουλευτικοί οιωνοί

Υπεράνω

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται! Κι αν κρίνουμε από την πρώτη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής για την νέα κοινοβουλευτική περίοδο δεν πάμε και πολύ καλά.

Είχαμε πρεμιέρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δηλώνει πως το 2025 ολοκληρώνεται ένα έργο που ξεκίνησε επί …Ιωάννη Καποδίστρια: Το Εθνικό Κτηματολόγιο.

Αμέσως μετά θέλησε να πάρει πρώτη τον λόγο η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Κώστας Τασούλας της είπε ότι θα μιλήσει τελευταία καθότι σε αυτή την θέση την «έταξε ο σοφός ελληνικός λαός»,

Με λίγα λόγια πάμε για μια σεζόν με ανούσιους καυγάδες και τον πρωθυπουργό να κάνει … τον «Υπεράνω».

Συμπλήρωμα

Ομολογουμένως ο Κυριάκος Βελόπουλος «συμπληρώνει» πολύ ωραία την κυβέρνηση. Προχθές ακούσαμε στο υπουργικό Συμβούλιο πως απάντηση στην νεανική παραβατικότητα είναι η … αυστηροποίηση των ποινών

Ε, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης το πήγε λίγο παραπέρα. Ζήτησε (από το βήμα της Βουλής μάλιστα) να αρχίσουμε να συλλαμβάνουμε τους «τράπερς». Συγκεκριμένα αυτούς που τα τραγούδια τους μιλάνε για πυροβολισμούς και βία!

Καθότι είναι γνωστό ότι οι νέοι περιμέναν το … τράπ για να έρθουν σε επαφή με την βία. Πριν δε είχαμε τέτοια φαινόμενα.

Επίσης ουδείς έχει προσέξει π.χ την βία των αστυνομικών του Χρυσοχοΐδη στην Νέα Σμύρνη πριν μερικά χρόνια η την βία της εισβολής του Ισραήλ στον Λίβανο σήμερα. Επίσης δεν υφίσταται βία σε ταινίες, ηλεκτρονικά παιχνίδια και social media.

Θα συγχύσει το ΚΚΕ

Έτσι όπως το πάει η πλευρά Κασσελάκη και με αυτά που λέει, στο τέλος δεν θα συγχύσει τους «87», τον Πολάκη ή τον Παππά αλλά …το ΚΚΕ!

Βλέπετε οι διαδικτυακοί φίλοι του έκπτωτου προέδρου  (αυτοί ντε που δεν αναγνωρίζει ότι τον εκπροσωπούν, αλλά  εκείνοι για κάποιο παράξενο λόγο επιμένουν να τον στηρίζουν) προκειμένου να πείσουν ότι απόφαση της Κ.Ε που τον καθαίρεσε έκανε «πραξικόπημα» αναφέρονται συνεχώς στην …Σοβιετική Ένωση!

Παρομοιάζουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με τον Στάλιν, τον Μπρέζνιεφ, τον Μπέρια και τον Γιαρουζέλσκι! Ε, κάποια στιγμή «θα τα πάρουν» εκεί στον Περισσό! Καθότι εδώ και 30 χρόνια το ΚΚΕ τους εγκαλεί για το …ακριβώς αντίθετο! (Χιούμορ κάνουμε εννοείται, καθότι είναι σχεδόν βέβαιο πως στον Περισσό δεν ασχολούνται, αλλά διασκεδάζουν. Έχουν πάρει … ποπ-κόρν εδώ και καιρό.)

Επιστροφή

Επιστροφή στο ….2015-2019 για την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Αν τουλάχιστον ακούσει τα κελεύσματα του νέου προέδρου της Νίκου Παππά που χθες μίλησε για πρώτη φορά σε συνεδρίασή της.

Όπως είπε στόχος για τους επόμενους μήνες είναι η Κ.Ο να υπερασπιστεί το έργο της κυβέρνησης Τσίπρα, αφού διαπιστώνει πως γίνεται μια συστηματική προσπάθεια συκοφάντησης από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Στα αξιοσημείωτα ότι αυτή η αναφορά του χειροκροτήθηκε. Όπως και το ότι δεν υπήρξε η παραμικρή νύξη για την 11μηνη περίοδο της προεδρίας Κασσελάκη.

Μάλλον επιβεβαιώνεται ότι όταν ένας πολιτικός χώρος βρίσκεται σε κρίση, έχει την τάση να επιστρέφει στην τελευταία φορά που αισθάνονταν καλά…

Καταγγελίες

Ανακοίνωση για την τραγική κατάσταση των νεοσύλλεκτων στο Κέντρο Πυροβολικού της Θήβας διαβάζουμε ότι εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Βασισμένη σε καταγγελίες τοπικών ΜΜΕ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή «οι στρατεύσιμοι  στην Θήβα αναγκάστηκαν να καταναλώσουν μη πόσιμο νερό, παρά το γεγονός ότι ήταν ήδη γνωστό πως το υδρευτικό σύστημα της βάσης αντιμετώπιζε προβλήματα και το νερό που παρείχε ήταν ακατάλληλο και για πόση και για χρήση». Επίσης «οι στρατιώτες αντιμετωπίζουν επιπλέον προβλήματα, όπως αυτά της εξυπηρέτησης των βασικών αναγκών τους (πλύσιμο, καθαριότητα χώρων διαμονής, χρήση τουαλετών, καθαριότητα και λειτουργία μαγειρείων».

Έτσι για την ιστορία να θυμίσουμε ότι πρόκειται για το κέντρο νεοσυλλέκτων που παρουσιάστηκε πριν μερικούς μήνες ο Στέφανος Κασσελάκης, που είχε τότε την ιδιότητα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Όπως φαίνεται η τότε τα πράγματα ήταν καλά, είτε ο τότε πρόεδρος δεν αντιλήφθηκε τίποτε μεμπτό

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα