ΣΥΡΙΖΑ: Διαγραφή Αντώναρου ζητά ο Ζαχαριάδης

Διαβάζεται σε 2'
O Κώστας Ζαχαριάδης
O Κώστας Ζαχαριάδης Eurokinissi

Να πάρουν θέση οι υποψήφιοι πρόεδροι για το σχόλιο περί “χουντικών αντιλήψεων” που έκανε ο Ευάγγελος Αντώναρος, τον οποίο παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος, ζητά Με ανάρτησή του στο X ο Κώστας Ζαχαριάδης. “Κάθε όριο ξεπεράστηκε”, τονίζει

Την παραπομπή του Ευάγγελου Αντώναρου στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς έκανε λόγο σε ανάρτησή του για “χουντικές αντιλήψεις” στο κόμμα, ο Κώστας Ζαχαριάδης. Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα, υπογραμμίζει πως “κάθε όριο ξεπεράστηκε” και πως η αναφορά Αντώναρου δεν είναι “συμβατή με την ιδιότητα μέλους του κόμματος”, ενώ καλεί τους υποψήφιους προέδρους, Σωκράτη Φάμελλο, Παύλο Πολάκη, Νικόλα Φαραντούρη αλλά και τον Στέφανο Κασσελάκη να πάρουν θέση. 

“Ως εδώ! Το όριο ξεπεράστηκε! Η αναφορά του Ευάγγελου Αντώναρου σε «χουντικές αντιλήψεις» για τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία δεν είναι συμβατή με την ιδιότητα του μέλους του κόμματος. Η παράταξή μας έχει βασανισμένους και δολοφονημένους απο τη χούντα. Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε έτσι. Καλώ τους υποψήφιους προέδρους να πάρουν θέση και παραπέμπω το ζήτημα στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος, θέση πρέπει να πάρει και η Πολιτική Γραμματεία. Όταν κάποιος μετέχει σε ένα κόμμα πρέπει να σέβεται τη διαδρομή του, τις αξίες του, τους ανθρώπους του. Η σημερινή τοποθέτηση του Αντώναρου είναι υβριστική για κάθε Αριστερό και Δημοκράτη πολίτη. Εδώ δεν είναι ούτε η ΟΝΝΕΔ ούτε η ΔΑΠ, εδώ είναι η Αριστερά και η Δημοκρατική Παράταξη”, αναφέρει ο Κώστας Ζαχαριάδης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα