Κόνι Μεταξά: Η σεξιστική ερώτηση που δέχεται συνεχώς

Διαβάζεται σε 2'
Κόνι Μεταξά
Κόνι Μεταξά Papadakis Press

Παρά τη δυσαρέσκειά της σε προηγούμενες δηλώσεις της η Κόνι Μεταξά ρωτήθηκε για άλλη μία φορά κάτι πολύ προσωπικό και δικαίως αντέδρασε.

Στον κάζουαλ σεξισμό της ημέρας, άλλη μία γυναίκα ήρθε και πάλι αντιμέτωπη με την γνωστή ερώτηση “εσύ πότε θα γίνεις μαμά;”. Ο λόγος για την Κόνι Μεταξά, η οποία για πολλοστή φορά έπρεπε να απαντήσει αυτή την τόσο ευαίσθητη και προσωπική ερώτηση και μάλιστα on camera.

Το γεγονός, δε, πως η ερώτηση τέθηκε στην Μεταξά από γυναίκα είναι ακόμα πιο απογοητευτικό. Ωστόσο, η Κόνι Μεταξά δεν θέλησε να εξηγήσει πότε και αν θα αποφασίσει να γίνει μητέρα οπότε αφού αντέδρασε (και δικαιολογημένα) αντέστρεψε τη συζήτηση και έθεσε εκείνη αυτό το ερώτημα στη δημοσιογράφο.

«Πάλι αυτό με ρωτάτε; Δε βαρεθήκατε; Εσύ πότε θα γίνεις μαμά;», είπε συγκεκριμένα η Κόνι Μεταξά με τη δημοσιογράφο να μην πτοείται και να απαντά «Το σκέφτομαι». Τότε, η Κόνι Μεταξά της είπε χαμογελώντας: «Όταν το αποφασίσεις θα έρθω να σου πάρω συνέντευξη για να μου το πεις».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Κόνι Μεταξά ενοχλείται – και δικαίως – από μία τέτοια ερώτηση και έχει εκφράσει ξεκάθαρα και με πολύ ευγενικό τρόπο την δυσαρέσκειά της σε προηγούμενες δηλώσεις της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα