Χαρακόπουλος: Θα συνεχίσουμε να θέτουμε τα προβλήματα

Διαβάζεται σε 2'
Χαρακόπουλος: Θα συνεχίσουμε να θέτουμε τα προβλήματα
Eurokinissi

Ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ, εκ των 11 που κατέθεσαν την ερώτηση για τα κόκκινα δάνεια, διαμηνύει πως “αν τα προβλήματα τα βάζεις κάτω από το χαλί, κακοφορμίζουν”

Τη διάθεση που επικρατεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας για συνέχιση της κριτικής στην κυβέρνηση και των ερωτήσεων στη Βουλή, έδειξε με δηλώσεις του ο Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ, εκ των 11 που κατέθεσαν την ερώτηση για τα κόκκινα δάνεια, διαμήνυσε ότι τα μέλη της γαλάζιας ΚΟ θα συνεχίσουν να θέτουν τα προβλήματα.

“Η εμπειρία λέει ότι εάν θέλεις να κάνεις καλά τη δουλειά σου, οφείλεις να θέτεις τα ζητήματα που αφορούν την κοινωνία. Αν τα προβλήματα τα βάζεις κάτω από το χαλί διογκώνονται, κακοφορμίζουν και είναι πολύ πιο δύσκολη η επίλυσή τους. Εάν τα θέματα τα βάζεις στο φως πάνω στο τραπέζι, τα θέτεις και επισημαίνεις λάθη, αστοχίες ή αβλεψίες, τότε υπάρχει περιθώριο για να διορθωθούν. Και χρέος δικό μας είναι αυτό να το κάνουμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε”, δήλωσε χαρακτηριστικά στο ASTRA TV.

“Για πρώτη φορά είχαμε πραγματικές αυξήσεις σε συντάξεις, σε μισθούς, αλλά οφείλουμε να επιμείνουμε περισσότερο γιατί δυστυχώς, υπάρχει ακρίβεια στη χώρα. Γιατί, δυστυχώς, υπάρχουν πολλά νοικοκυριά που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Σε αυτό τον δρόμο οφείλουμε να επιμείνουμε και να προστατέψουμε τα αδύναμα στρώματα, τα αδύναμα νοικοκυριά”, σημείωσε επίσης μεταξύ άλλων.

“Η ΝΔ ήταν πάντοτε λαϊκό, κατ’ εξοχήν λαϊκό, πατριωτικό, ευρωπαϊκό Κόμμα. Και αυτό τον χαρακτήρα οφείλει να διατηρήσει και θα τον διατηρήσει, φέτος που γιορτάζει και τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της, από τον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή”, είπε επίσης ο βουλευτής Λάρισας.

Άφησε τέλος αιχμές, λέγοντας: “Ο βουλευτής οφείλει να ασκεί κοινοβουλευτικό έλεγχο. Και οι υπουργοί οφείλουν να κατανοήσουν ότι το να έρθουν στη Βουλή και να απαντήσουν σε μια επίκαιρη ερώτηση ή να απαντήσουν σε μια ερώτηση που συνυπογράφουν βουλευτές, δεν είναι πάρεργο.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα