Millie Bobby Brown: Οι φωτογραφίες από τον γάμο της είναι βγαλμένες από όνειρο

Διαβάζεται σε 2'
Millie Bobby Brown και Jake Bongiovi
Millie Bobby Brown και Jake Bongiovi AP Photo Evan Agostini

Πέντε μήνες μετά το γάμο της με τον γιο του Jon Bon Jovi, η Millie Bobby Brown δημοσίευσε πρώτη φορά φωτογραφίες από το μυστήριο, εντυπωσιάζοντας τους ακόλουθούς της.

Πριν από περίπου δύο μήνες η Millie Bobby Brown αιφνιδίασε τους θαυμαστές της, όταν έκανε γνωστό μέσω ανάρτησής της στο Instagram τον γάμο της με τον Jake Bongiovi, γιο του ροκ εν ρολ ειδώλου Jon Bon Jovi.

Η πρωταγωνίστρια του Stranger Things, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από την τελευταία σεζόν του Stranger Things. Μία εκ των φωτογραφιών απεικόνιζε έναν μαυροπίνακα με το πλήρες όνομα της γραμμένο σε αυτόν, το οποίο ήταν “Millie Bobby Brown Bongiovi”.

Η ανάρτησή της προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media, καθώς δεν υπήρχε ανακοίνωση γάμου ή κάποια πληροφορία που να κυκλοφόρησε στον Τύπο. Ωστόσο, το γεγονός του γάμου τους δεν θα έπρεπε να αποτελεί έκπληξη. Πριν από πέντε εβδομάδες, η Millie δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον σύντροφό της με τη λεζάντα, “My forever wedding date”, ανάρτηση η οποία άφησε να εννοηθεί ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν μερικούς μήνες.

Ο γάμος της πλέον, δεν αποτελούσε μυστικό και η Millie Bobby Brown, σχεδόν πέντε μήνες μετά το γάμο της με τον Jake Bongiovi δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών τόσο από το μυστήριο, όσο και από το πάρτι που ακολούθησε.

Στο καρουζέλ που δημοσίευσε, η ηθοποιός θέλησε να αναδείξει το άκρως εντυπωσιακό νυφικό της, μέσα σε ονειρεμένες λήψεις, ενώ στη λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτηση έγραψε: “Για πάντα και πάντα, η σύζυγός σου”.

Η ονειρεμένη ανάρτηση της Millie Bobby Brown:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα