Ιωάννα Τούνη: Ανέβασε “το πιο iconic” βίντεό της και έβαλαν όλοι στοίχημα ότι είναι AI

Διαβάζεται σε 3'
Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη αποτύπωσε το πρόσφατο ταξίδι της στην Καππαδοκία σε ένα βίντεο και δεν την πίστεψε σχεδόν κανείς.

Η Ιωάννα Τούνη ταξίδεψε πριν μερικές ημέρες στην Τουρκία και όπως ήταν αναμενόμενο, οι “περιπέτειές” της εκεί συζητήθηκαν στα social media.

Μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους, Πάρη, η διάσημη influencer βρέθηκε στην Καππαδοκία και δεν σταμάτησε να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τα ονειρικά ηλιοβασιλέματα, τους βραχώδεις γεωλογικούς σχηματισμούς και φυσικά τα αερόστατα, η βόλτα με τα οποία αποτελεί και σήμα κατατεθέν της.

Γνωστή για τις επαγγελματικές λήψεις που αναρτεί στο προφίλ της στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη δεν θα μπορούσε να φύγει από την Καππαδοκία χωρίς να έχει τραβήξει το “πιο iconic” βίντεο με φόντο το παραμυθένιο τοπίο, μόνο που όταν το ανέβασε πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν αν είναι αληθινό ή αν έγινε με τη χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ).

“Εξελίσσομαι ως γυναίκα και αυτό το αγαπώ σε μένα”, έγραψε η Ιωάννα Τούνη για το εντυπωσιακό βίντεο, στο οποίο η ίδια φαίνεται να περπατά ξυπόλυτη ανάμεσα σε ελεύθερα άλογα που καλπάζουν.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη:

Η ίδια έγραψε πως είναι το “πιο iconic βίντεο που έχει βγάλει ποτέ”, ωστόσο ακόμα και οι φίλοι της πίστεψαν ότι είναι photoshop.

Έκανε μέχρι και poll στο Instagram καλώντας τους ακολούθους της να ψηφίσουν αν είναι αληθινό ή όχι, με τους περισσότερους να ψηφίζουν το δεύτερο.

Η ίδια ξεκαθάρισε πως το βίντεο είναι 100% αληθινό και τραβήχτηκε σε μία φάρμα με εκπαιδευμένα άλογα και η μόνη επεξεργασία που έχει γίνει είναι στα χρώματα. Μάλιστα, ανέφερε πως χρειάστηκαν μόνο δύο λήψεις.

Προκειμένου να πείσει πως λέει αλήθεια δεν δίστασε να κάνει ζουμ και να δείξει πως περπατάει ξυπόλυτη στα χώματα, κάτι που ενδεχομένως αν ήταν ΑΙ να φαινόταν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα