Πυροβολισμοί στη Συγγρού: Τι εξετάζεται για την άγρια συμπλοκή

Διαβάζεται σε 2'
Πυροβολισμοί στη Συγγρού: Τι εξετάζεται για την άγρια συμπλοκή
MEGA TV

Στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης έχουν κληθεί και καταθέτουν οι δύο νεαροί που δέχτηκαν επίθεση στη Συγγρού από τρία άτομα, τα ξημερώματα της Πέμπτης. Τι ερευνούν οι Αρχές.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών τόσο για να διαπιστωθούν τα κίνητρα της άγριας συμπλοκής με πυροβολισμούς, λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα, επί της Λ. Συγγρού 255, στη Νέα Σμύρνη, όσο και για τον εντοπισμό των δραστών.

Από την έως τώρα έρευνα δεν προκύπτει για κανέναν από τους εμπλεκόμενους να ήταν σεσημασμένος και έτσι εξετάζονται οι πιθανότητες η συμπλοκή να έγινε για θέματα ερωτικής αντιζηλίας ή ακόμα και για την προτεραιότητα στον δρόμο.

Για να δοθούν οι σχετικές απαντήσεις έχουν κληθεί ήδη και καταθέτουν οι δύο νεαροί που δέχτηκαν την επίθεση. Βίντεο από κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν την στιγμή που σταματάει ένα αυτοκίνητο, ακολουθεί η μοτοσικλέτα που επέβαιναν ο 35χρονος και ο 22χρονος και εκείνη τη στιγμή βγαίνουν από το αυτοκίνητο τρία άτομα και τους επιτίθενται.

Τον 35χρονο τον τραυμάτισαν πολύ ελαφρά στον ώμο από πυροβολισμό και τον 22χρονο στο κεφάλι από χτυπήματα που δέχτηκε με γροθιές και κλωτσιές, πριν οι δράστες επιβιβαστούν στο αυτοκίνητό τους και διαφύγουν αναπτύσσοντας ταχύτητα. Στο σημείο οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν κάλυκα και δύο σφαίρες που κατασχέθηκαν και μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Τα δύο θύματα της επίθεσης πήγαν με την μοτοσικλέτα που επέβαιναν για τις πρώτες βοήθειες αρχικά στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο Βούλας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο «Γεννηματά».

Βίντεο – ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή στη Συγγρού

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα