Σοκ με Χαραλαμπόπουλο: Υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει τη σεζόν

Διαβάζεται σε 2'
Σοκ με Χαραλαμπόπουλο: Υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει τη σεζόν
EUROKINISSI

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο στο ματς της Τουρκ Τέλεκομ με τον Άρη για το EuroCup και θα μείνει εκτός δράσης για 7-8 μήνες, χάνοντας τη φετινή σεζόν.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο κατά τη διάρκεια του αγώνα της Τουρκ Τέλεκομ με τον Άρη για το EuroCup και τέθηκε εκτός δράσης για 7-8 μήνες, όπως ενημέρωσε ο τουρκικός σύλλογος το πρωί της Πέμπτης (3/10).

Όπως γράφει το SPORT24, ο διεθνής Έλληνας φόργουορντ στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος στην αναμέτρηση με τους κιτρινόμαυρους στο Αλεξάνδρειο, πέφτοντας στο παρκέ με έντονους πόνους και κρατώντας το γόνατό του. Ο Χαραλαμπόπουλος αποχώρησε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο με τη βοήθεια του ιατρικού επιτελείου της Τουρκ Τέλεκομ.

Ο 27χρονος αθλητής θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο προσεχές διάστημα και η επιστροφή του αναμένεται μετά από 7-8 μήνες.

Η ανακοίνωση της Τουρκ Τέλεκομ:

“Ο αθλητής μας, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού μετά από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε μετά από τον τραυματισμό του στο παιχνίδι για το EuroCup χθες το βράδυ. Το χειρουργείο θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες. Η επιστροφή του Βασίλη είναι προγραμματισμένη σε 7-8 μήνες. Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και πιστεύουμε ότι θα επιστρέψει στο παρκέ δυνατότερος”.

Ο Χαραλαμπόπουλος υπέγραψε το καλοκαίρι στην Τουρκ Τέλεκομ και πρόλαβε να αγωνιστεί σε δύο ματς στο EuroCup. Στο παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στη Λιετκαμπέλις σημείωσε 7 πόντους με 6 ριμπάουντ σε 17 λεπτά, ενώ σε 20 λεπτά στην αναμέτρηση απέναντι στον Άρη μέτρησε 15 πόντους (2/4 τρίποντα), 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα