Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης

Διαβάζεται σε 2'
Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης
Κωνταντίνος Αργυρός Instagram@argiros_konstantinos

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα είναι έτοιμοι να υποδεχθούν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Λίγοι μήνες απομένουν μέχρι ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα γίνουν για πρώτη φορά γονείς και το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του.

Ο διάσημος τραγουδιστής μίλησε ανοιχτά για τη σύντροφό του και τον νέο ρόλο που θα αποκτήσει σε λίγο καιρό, λέγοντας σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιώργο Λιάγκα πως η πατρότητα δεν είναι κάτι που τον αγχώνει, καθώς από μικρός ήθελε να αποκτήσει τη δική του οικογένεια. “Είμαι πολύ καλός με τα παιδιά. Με φαντάζομαι από μικρός να γίνω μπαμπάς. Τα παιδιά θέλουν αγάπη, δεν με αγχώνει κάτι. Αγάπη και υπομονή. Δεν μπορώ να κρίνω εγώ αν θα πάρει το παιδί μου το μουσικό ταλέντο μου. Ό,τι θέλει ο Θεός. Κάποια στιγμή θα γίνει και γάμος. Δεν γνωρίζω αν θα γίνει πριν ή μετά το παιδί”, είχε δηλώσει στην κάμερα του ΑΝΤ1, λίγες ώρες πριν τη συναυλία που παραχώρησε στο Royal Albert Hall στο Λονδίνο.

Όπως αποκάλυψε το πρωί της Πέμπτης (03/10) μέσα από την εκπομπή “Happy Day” η Τίνα Μεσσαροπούλου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα επισημοποίησαν τη σχέση τους, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι θα αποκτήσει αγοράκι.

Στα πλάνα μάλιστα που προβλήθηκαν στην εκπομπή του ΑLPHA, “Super Katerina” η Αλεξάνδρα Νίκα φαίνεται με φουσκωμένη κοιλίτσα να απολαμβάνει τον σύντροφό της στη συναυλία του στο Λονδίνο.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα