Οι αρχηγοί της EuroLeague ανέδειξαν τον Φουρνιέ ως την πιο εντυπωσιακή μεταγραφή

Διαβάζεται σε 1'
Οι αρχηγοί της EuroLeague ανέδειξαν τον Φουρνιέ ως την πιο εντυπωσιακή μεταγραφή
EUROKINISSI

Στην ετήσια έρευνα της EuroLeague με τους αρχηγούς των 18 ομάδων, η μεταγραφή του Εβάν Φουρνιέ ψηφίστηκε ως η πιο εντυπωσιακή ενόψει της νέας σεζόν.

Ο ερχομός του Εβάν Φουρνιέ στον Ολυμπιακό έχει προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στους φίλους των Πειραιωτών και δικαιολογημένα, καθώς ο Γάλλος σταρ επιστρέφει στην Ευρώπη και την EuroLeague μετά από 12 συνεχόμενα χρόνια καριέρας στο NBA.

Πέρα όμως από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, με παρόμοιο τρόπο φαίνεται πως είδαν την μεταγραφή του Φουρνιέ και οι αρχηγοί των 18 ομάδων της EuroLeague, καθώς ο 31χρονος άσος ψηφίστηκε στην ετήσια έρευνα της διοργανώτριας αρχής ως η πιο εντυπωσιακή μεταγραφή με ποσοστό μάλιστα 27,78%.

Το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του Εβάν Φουρνιέ με τα ερυθρόλευκα θα γίνει την Παρασκευή (4/10) στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε (20:30, Novasports Prime, LIVE από το SPORT24) για την πρεμιέρα την EuroLeague και ο ίδιος δήλωσε ανυπόμονος για τον αγώνα, αλλά αποκάλυψε και τα “κλειδιά” που θα δώσουν τη νίκη στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα