Ο Μπάιντεν “συζητά” πιθανές ισραηλινές επιθέσεις στις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις του Ιράν

Διαβάζεται σε 2'
Τζο Μπάιντεν
Τζο Μπάιντεν AP Photo Jacquelyn Martin

Αναφορικά με μια ισραηλινή απάντηση κατά του Ιράν ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε πως “τίποτα δεν θα συμβεί σήμερα (Πέμπτη)”.

Ο Τζο Μπάιντεν δήλωσε σήμερα ότι «τίποτα δεν θα συμβεί» σήμερα Πέμπτη (σ.σ. ώρες ΗΠΑ) αναφορικά με μια ισραηλινή απάντηση κατά του Ιράν, μετά την πυραυλική επίθεση που εξαπέλυσε την Τρίτη η Ισλαμική Δημοκρατία κατά του Ισραήλ.

«Τίποτα δεν θα συμβεί σήμερα (Πέμπτη)», τόνισε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Αμερικανός πρόεδρος απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το θέμα, κατά τη διάρκεια σύντομης συνομιλίας του με δημοσιογράφους πριν αναχωρήσει από τον Λευκό Οίκο για ένα ταξίδι στις νότιες ΗΠΑ.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, δήλωσε ότι «συζητά» πιθανά ισραηλινά πλήγματα σε ιρανικές πετρελαϊκές εγκαταστάσεις σε απάντηση στην πυραυλική επίθεση της Τεχεράνης την Τρίτη. Όπως σημειώνει το Islam, τα σχόλια του Μπάιντεν προκάλεσαν άμεση άνοδο στις τιμές του πετρελαίου.

Το WTI αυξήθηκε έως και 5% πριν περιορίσει μερικά από τα κέρδη του, φτάνοντας περίπου στα 73 δολάρια το βαρέλι, ενώ το Brent αυξήθηκε κατά περίπου 4% στα 76,81 δολάρια, σύμφωνα με το AFP.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα