“Είναι ή δεν είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;”

Διαβάζεται σε 2'
“Είναι ή δεν είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;”
Ο Στέφανος Κασσελάκης Instagram / @skasselakis

Με την απορία έχουν μείνει στην εν εξελίξει Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ. Εγείρεται θέμα με τις αναφορές του έκπτωτου προέδρου για διαπλοκή.

Απορίες σχετικά με το βίντεο που ανάρτησε ο Στέφανος Κασσελάκης, το οποίο ερμηνεύεται από συνεργάτες του ως κατάθεση υποψηφιότητας για την θέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εγερθεί στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος που συνεδρίαζε την ώρα της δημοσιοποίησης του.

Επίσης φαίνεται να εγείρονται ζητήματα από τις αναφορές του Στέφανου Κασσελάκη σε «διαπλοκή» που αναφέρεται στις θέσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ της ενιαίας έκφρασης του χώρου της κεντροαριστεράς.

«Δεν άκουσα ανακοίνωση υποψηφιότητας από τον Κασσελάκη» δήλωσε στην Π.Γ. ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος επισημαίνοντας πως «άκουσα κάλεσμα για το Συνέδριο. Οφείλει ο Κασσελάκης να το ξεκαθαρίσει. Για να ξέρουμε αν εκλαμβάνεται ή όχι από το κόμμα ως υποψήφιος.

Στο βίντεο που έκανε ο Κασσελάκης μιλάει πάλι για ΣΥΡΙΖΑ και διαπλοκή. Το ίδιο είχε κάνει τον Αύγουστο και σε ένα βίντεο εναντίον δεκάδων στελεχών του κόμματος. Αυτό είναι προσβολή της προσωπικότητας των στελεχών, των μελών, και του ίδιου του κόμματος».

Ανάλογή απορία και από τον Κώστα Ζαχαριάδη. Επισήμανε ότι «αν ο Κασσελάκης εννοεί στο βίντεο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει μέρος των σχεδίων της διαπλοκής, αυτό δεν μπορεί να γίνει ανεκτό. Επίσης, τι είναι ο Κασσελάκης από σήμερα με βάση αυτό το βίντεο; Υποψήφιος πρόεδρος; Μέλος του κόμματος; Πρώην πρόεδρος; Ως τι μιλάει;»

Αυτά ενώ από το όργανο έχει αποχωρήσει η άτυπη εκπρόσωπος του Στέφανου Κασσελάκη, Θεοδώρα Τζάκρη μετά από αντιδικία που είχε Γιώτα Μπελώνη για ζητήματα που αφορούν την Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου. Μια αποχώρηση που από πολλά μέλη της Π.Γ θεωρήθηκε ως προσχηματική.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα