Σε μπαρ στο Τόκιο οι πελάτες πληρώνουν για να τους χτυπήσουν οι σερβιτόρες

Διαβάζεται σε 3'
Σε μπαρ στο Τόκιο οι πελάτες πληρώνουν για να τους χτυπήσουν οι σερβιτόρες
Στο Μuscle Girls Bar του Τόκιο οι σερβιτόρες έχουν πολλές διαφορετικές δουλειές. Instagram

Στο Τόκιο μεγαλουργεί ένα μπαρ που όποιος πελάτης θέλει, πληρώνει για να τον χτυπήσουν ή να μετρήσει τη δύναμη του απέναντι σε μια μυώδη γυναίκα.

Η Ιαπωνία είναι η χώρα με τις πιο απίστευτες (κυριολεκτικά) υπηρεσίες. Όπως για παράδειγμα, οι ‘ομάδες κλάματος’, με τους συμμετέχοντες να πληρώνουν για να βρεθούν σε ένα ‘ασφαλές μέρος’ όπου μπορούν να κλάψουν με την ησυχία τους -κάτι που ενώπιον άλλων δεν μπορεί να συμβεί καθώς εκλαμβάνεται ως αδυναμία ή/και λόγος για να ντρέπονται.

Είναι οι λίγες οι πιθανότητες να μην έχεις ακούσει για το εστιατόριο που έκανε θραύση στην Ιαπωνία, χάριν μιας μοναδικής υπηρεσίας που πρόσφερε: τα χαστούκια των σερβιτόρων.

Το Shachihoko-ya έκανε εγκαίνια στην πόλη Nagoya το 2012, ωστόσο λίγους μήνες αργότερα κινδύνευσε με λουκέτο. Τότε ήταν που οι ιδιοκτήτες αποφάσισαν να αποκτήσουν μια πρωτότυπη -και ανήκουστη- παροχή: μια σερβιτόρα χαστούκιζε πελάτες που πλήρωναν 2 ευρώ για την υπηρεσία και επέλεγαν τη φύση της (ένα χαστούκι, απανωτά ή ξανάστροφα κ.α.).

Το event γινόταν πριν φάει ο/η πελάτης.

Κάποιες φορές η δύναμη του χτυπήματος ήταν τέτοια που οι πελάτες έπεφταν από τις καρέκλες τους.

Η επιχείρηση σώθηκε και μακροημέρευσε, ενώ προσελήφθησαν και άλλες γυναίκες για να σερβίρουν και να χαστουκίζουν. Αργότερα απέκτησαν και το κιμόνο ως στολή, όπως και η δυνατότητα να διαλέξει ο πελάτης συγκεκριμένη κοπέλα έναντι 3.10 ευρώ.

Ακολουθεί σχετικό ντοκουμέντο.

Αφότου βίντεο σαν και αυτό που προηγήθηκε, έγιναν viral, ήλθε η κατακραυγή του κόσμου για την κακοποίηση που συντελούνταν στο εστιατόριο, με το Shachihoko-ya να προχωρά στη διακοπή της υπηρεσίας το Δεκέμβριο του 2023.

Οι πελάτες του δεν κάθισαν να σκάσουν.

ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΟΥΝ ΜΥΩΔΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Από το 2020 υπάρχει στο Τόκιο ένα μπαρ που έχει θέμα το fitness και στο σέρβις ήταν μυώδεις γυναίκες. Εξ ου και το όνομα της επιχείρησης (Muscle Girl Bar). Ανήκει σε μια γυμνάστρια που έψαχνε εναλλακτικές όταν το γυμναστήριό της υποχρεώθηκε να κλείσει εξαιτίας του Covid.

Οι εργαζόμενες του μπαρ δεν αρκούνται στο σέρβις.

Όποιος εκ των πελατών ενδιαφέρεται, πληρώνει για να δεχθεί από εκείνες χαστούκια ή κλωτσιές ή να μετέχει σε άλλα δρώμενα. Όπως; Oι Muscle Girls παίρνουν στην αγκαλιά ή στους ώμους πελάτες και κάνουν σκουότ ή δικεφάλους. Επίσης, συνθλίβουν τα φρούτα με τα χέρια τους, για να βγάλουν το χυμό που βάζουν στα ποτά.

Oι γυναίκες που δουλεύουν στο συγκεκριμένο μπαρ ειδικεύονται στο jiu-jitsu, είναι fitness influencers, επαγγελματίες παλαιστές και ηθοποιοί. Οι πελάτες δίνουν 12.41 ευρώ κατά την είσοδο και μπορούν να πιουν όσα ποτά θέλουν σε ένα μισάωρο, δωρεάν. Μπορούν και να ανταλλάξουν μετρητά με muscle coins, με τα οποία πληρώνουν για να τους χτυπούν.

Τα χαστούκια και οι κλωτσιές αντιστοιχούν σε 20 muscle coins, όσα κάνει και το ‘μυικό σάντουιτς’ (δυο γυναίκες σηκώνουν στον αέρα τον πελάτη).

Ανάλογα με την ένταση και την υπηρεσία, το κόστος φτάνει έως τα 180 ευρώ. Τα Muscle Girls ανταποκρίνονται και σε προκλήσεις δύναμης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα