Η Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψε γιατί αγχώνεται όταν συναντά τους Έλληνες συγγενείς της

Διαβάζεται σε 3'
aniston
H Τζένιφερ Άνιστον έχει τραύμα που της προκάλεσαν οι Έλληνες συγγενείς της. AP Photo Lewis Joly

Στο Jimmy Kimmel Live! η Τζένιφερ Άνιστον επιβεβαίωσε φήμες που έχουν κυκλοφορήσει για εκείνη και αποκάλυψε το άγχος που της προκαλούν οι Έλληνες συγγενείς της.

Μεταξύ των χαρισμάτων που έχει -διαχρονικά- η Τζένιφερ Άνιστον είναι να απαντά στις ερωτήσεις που τις τίθενται, όπως… τους αξίζουν. Αυτό έκανε και στην επίσκεψη της στο “Jimmy Kimmel Live!”, με το θέμα της παρουσίας της να είναι οι πιο τρελές φήμες που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ για εκείνη.

Ήταν πολλές, με μια από τις πιο ακραίες να είναι πως είχε σχέσεις με τον Μπαράκ Ομπάμα, «αποκάλυψη» που είχε γίνει και πρωτοσέλιδο σε σκανδαλοθηρικό περιοδικό που προφανώς και είχε πρόχειρο ο Τζίμι Κίμελ.

Ο τίτλος ήταν «Η αλήθεια για την Τζεν και τον Μπαράκ».

Η Άνιστον διευκρίνισε πως τον έχει συναντήσει μια φορά «και στην πραγματικότητα, ξέρω πολύ καλύτερα τη Μισέλ Ομπάμα.

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων που έχω μου τηλεφωνεί συχνά για να μου μεταφέρει τι κυκλοφορεί στα δημοσιογραφικά γραφεία για εμένα και τι πρόκειται να δημοσιευθεί. Εν προκειμένω, δεν εκνευρίστηκα, αφού δεν υπάρχει ιχνοστοιχείο αλήθειας».

Τα «αλήθεια ή ψέματα» της Άνιστον

Διέψευσε και την ‘πληροφορία’ ότι χρησιμοποιεί αντιγηραντικό φίλτρο νερού, αξίας 4.000 δολαρίων για τους σκύλους της και πως έχει μαύρη ζώνη στο jujitsu.

Επιβεβαίωσε πως όντως μεταξύ των προϊόντων που χρησιμοποιεί για περιποίηση προσώπου είναι ένα που έχει σπέρμα σολομού, όπως και ότι συνηθίζει να ταξιδεύει παντού (εντός και εκτός ΗΠΑ) έχοντας πάντα βάζα με ελιές στις αποσκευές της. Είπε πως είναι αλήθεια και ότι θαυμαστής της την πλησίασε ενώ ήταν γυμνή σε σάουνα, για να τις ζητήσει να βγάλουν μια selfie.

Μια από τις πιο τρελές φήμες που κυκλοφόρησαν για εκείνη ήταν πως έχει πάντα στην τσάντα της τις στάχτες της αείμνηστης θεραπεύτριας της. Eίχε απαντήσει στη σχετική ερώτηση και σε συνέντευξη της στο GQ πριν μια δεκαετία.

«Ναι, ισχύει. Με είχε σαν κόρη της και εγώ σαν μητέρα μου. Στην κηδεία της χώρισαν σε πλαστικές ziploc τσάντες τις στάχτες της και τις μοίρασαν σαν μπομπονιέρες. Έχω το σακουλάκι πάντα στην τσάντα μου».

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ ΑΝΙΣΤΟΝ

Ο Kimmel ρώτησε την Aniston αν όντως η οικογένειά της της ζητά σε κάθε παραμονή Χριστουγέννων να χορέψει το χορό της κοιλιάς. Εξήγησε πως αυτό δεν είναι κάτι που συμβαίνει μόνο εκείνη την ημέρα.

«Ζω ό,τι ζουν παιδιά που οι γονείς τους επιτάσσουν να παίξουν πιάνο ή να τραγουδήσουν μπροστά σε όλους. Αγχώνομαι πολύ όταν το κάνουν αυτό φίλοι μου στα παιδιά τους, γιατί έχω ζωντανό το τραύμα του να πρέπει να χορέψω το χορό της κοιλιάς για τους Έλληνες συγγενείς μου».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα