Μαρινέλλα: Αισιοδοξία για την υγεία της – Τι αναφέρει το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Διαβάζεται σε 2'
Συναυλία της Μαρινέλλας στη Λάρισα το 2023
Συναυλία της Μαρινέλλας στη Λάρισα το 2023 Eurokinissi

Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε σήμερα, Παρασκευή, για την κατάσταση της υγείας της Μαρινελλάς, η οποία νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του θεραπευτηρίου ΥΓΕΙΑ.

Ικανοποιητικά εξελίσσεται η υγεία της Μαρινέλλας, σύμφωνα με το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το πρωί της Παρασκευής το θεραπευτήριο ΥΓΕΙΑ.

Υπενθυμίζεται ότι η αγαπημένη ερμηνεύτρια νοσηλεύεται από το βράδυ της Τετάρτης (25/09) στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, μετά από αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη επί σκηνής στο Ηρώδειο, την ώρα της συναυλίας που έδινε και η οποία διακόπηκε, με τους θεατές να παρακολουθούν σοκαρισμένοι.

Αμέσως οι μουσικοί της έσπευσαν να τη συνδράμουν. Το κοινό πάγωσε στις θέσεις του και λίγα λεπτά μετά το περιστατικό, έλαβε ενημέρωση από τους ανθρώπους της παραγωγής πως η συναυλία αναβάλλεται.

Η Μαρινέλλα διακομίστηκε στο ιδιωτικό ΥΓΕΙΑ, με συμπτώματα εγκεφαλικού, και υποβλήθηκε σε κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο, αφού προηγουμένως είχε δεχθεί τις πρώτες βοήθειες στο καμαρίνι της.

Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τη Μαρινέλλα

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) παραμένει νοσηλευόμενη στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ μετά από σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο. Η κατάστασή της εξελίσσεται ικανοποιητικά. Οι θεράποντες ιατροί Ηλίας Κ. Πολιτάκης – Ηλίας Ανδριανάκης – Κωνσταντίνος Σπέγγος».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα